Ζέτα Μακρυπούλια: Ο λόγος που ταξίδεψε στο Βόλο και οι νέες φωτογραφίες!

Από το βράδυ της Πέμπτης, η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στον υπέροχο Βόλο. Μαζί της είναι ο αδερφός της, Άκης Μακρυπούλιας με τον οποίο είναι πολύ δεμένη. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στη Μαγνησία, ως καλεσμένη στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος με κοσμήματα.

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς, “Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα”, περπάτησε στην παραλία του Βόλου και στο κέντρο του, φωτογραφήθηκε με διάφορους θαυμαστές και φυσικά δοκίμασε πολλούς από τους μεζέδες γνωστού τσιπουράδικου της πόλης. Αυτό έγινε μετά από τα εγκαίνια του καταστήματος και μάλιστα στην παρέα της ήταν ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είναι λάτρης του καλού φαγητού.

Την παρέα τους συμπλήρωνε και ο πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος είναι γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε τοπικό κανάλι. Η Ζέτα το πρωί της Παρασκευής μας καλημέρισε, δείχνοντάς μας το look που επέλεξε για τα εγκαίνια κι έδειχνε πολύ ευδιάθετη.

εγκαινια#zetamakripoulia #oxette#volos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rania Kliari (@kliari) στις


Kαι το look της βραδιάς


Μετά από τα εγκαίνια του καταστήματος, στο τσιπουράδικο με τον αδερφό της, τον Αχιλλέα Μπέο, τον Σωτήρη Πολύζο και άλλους φίλους

Read More

And More