Ζέτα Μακρυπούλια: Οι selfies χωρίς μακιγιάζ από την παραλία και το μήνυμα όλο νόημα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Χθες, με αφορμή τον ερχομό του Σεπτέμβρη, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προφίλ της δύο selfies που έβγαλε χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, ενώ καλωσόρισε τον νέο μήνα με ένα μακροσκελές μήνυμα όλο νόημα.

“Σεπτέμβριος! Μήνας προσαρμογής κι αρκετά παρεξηγημένος. Είναι όμως και μήνας νέων ξεκινημάτων! Το καλοκαίρι επίσημα ανήκει στο παρελθόν κι οι περισσότεροι δεν θέλουμε καθόλου. Ή τουλάχιστον έτσι λέμε από συνήθεια.. Αρχίζουν τα σχολεία, ξεκινούν οι εργασίες όλων, οι εκπομπές μας, οι νέες θεατρικές παραστάσεις, τελειώνουν οι τελευταίες άδειες διακοπών κι ο καθένας επιστρέφει στη βάση του. Άλλοι με γκρίνια, άλλοι πιο ξεκούραστοι και πιο αισιόδοξοι! Όπως και να χει κανείς δεν θέλει να πει καλό χειμώνα, ούτε καν καλό φθινόπωρο. Ας πούμε λοιπόν καλό Σεπτέμβρη! Γιατί έχει κι αυτός την ομορφιά του! ΟΛΑ έχουν ομορφιά, αλλά δεν την βλέπουν όλοι! Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά ο Κομφούκιος. Φιλόσοφος της ζωής, κάτι παραπάνω θα ξέρει!!! Ελάτε, ας κάνουμε μια προσπάθεια να τον αγαπήσουμε και να καλό δεχτούμε ότι καινούργιο μας περιμένει! Και που ξέρετε, ο Σεπτέμβρης είναι μήνας που επιτρέπει λίγες ακόμη μικρές εξορμήσεις… Λίγο ακόμη καλοκαίρι!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με αυτή την ανάρτησή της απέδειξε πώς είναι ακομπλεξάριστη και πώς διαθέτει φυσική ομορφιά.

Read More

And More