Ζέτα Μακρυπούλια: όμορφη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Άβαφη, χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ πήγε για ψώνια πριν από λίγες μέρες στη Γλυφάδα η Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή ηθοποιός που μας έχει συνηθίσει σε πολύ όμορφες εμφανίσεις, αυτήν τη φορά πεέλεξε να κάνει τη βόλτα της με casual λουκ.

Φορώντας τα αθλητικά της παπούτσια και μια φόρμα, η Ζέτα βγήκε για να κάνει κάποια ψώνια στη Γλυφάδα. Ο φωτογραφικός φακός του “OK!” την απαθανάτισε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πιο αδυνατισμένη από ποτέ. Παρόλα αυτή, η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει να δείχνει όμορφη.
Η ίδια, άλλωστε, ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους βέβαια, προσπαθούν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ και παρόλο που πέρασαν μαζί τις ημέρες των γιορτών, κανείς δεν τους είδε να κυκλοφορούν δημόσια.

Η Ζέτα έφυγε το πρωί της Παρασκευής, την παραμονή των Χριστουγέννων, με προορισμό την Λευκωσία, για να βρεθεί στον αγαπημένο της. Δεν το είπε σε κανέναν, παρά μόνον σε δύο τρεις δικούς της φίλους. Ήταν μάλιστα τόση η αγωνία της να βρεθεί στο πλευρό του τραγουδιστή που επέστρεψε την επομένη, ανήμερα τα Χριστούγεννα, αφού έπρεπε το ίδιο βράδυ να βρίσκεται στο Μικρό Παλλάς όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Τυφλοσούρτης.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί

Read More

And More