Ζέτα Μακρυπούλια: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι για αγορές – Με ποιον συναντήθηκε; [pics]

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάθε λόγο να χαμογελά αφού τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική της ζωή διέπονται από μία ισορροπία. Για ακόμα μια σεζόν συνεχίζει το “Ρουκ Ζουκ” στην μεσημεριανή ζώνη του ANT1, ένα παιχνίδι που έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, γεγονός που φαίνεται καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης. Μετά την ολοκλήρωση του μουσικού talent show “The Final Four“, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, γεγονός που τη χαροποιεί ιδιαίτερα.

Παράλληλα, η σχέση της γνωστής παρουσιάστριας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη καλά κρατεί, αφού οι δυο τους παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί και όσο περνάνε τα χρόνια δένονται όλο και περισσότερο. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει αυτό το κομμάτι της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια τους βλέπουμε μαζί σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Ζέτα Μακρυπούλια κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας της στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Η οικοδέσποινα του “Ρουκ Ζουκ” έκανε τις αγορές της ενώ στη συνέχεια συνάντησε τον καλό της φίλο, Θανάση Αλευρά.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More