Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτό το νησί περνάει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού! Φωτογραφίες

Στο αγαπημένο της νησί βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια και περνάει υπέροχα! Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μέχρι πρότινος δεν είχε αποκαλύψει που κάνει καλοκαιρινές διακοπές, ωστόσο δεν κρατήθηκε πολύ και το είπε στους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στην Κύθνο, το νησί που επέλεξαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και όχι μόνο για το φετινό καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ επισκέπτεται το συγκεκριμένο νησί τα τελευταία δέκα χρόνια και κάθε φορά περνάει ακόμη πιο όμορφα. Μαζί της βρίσκεται και ο καλός της φίλος, Θανάσης Αλευράς, με τον οποίο όλη μέρα απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στις καταγάλανες παραλίες της Κύθνου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στα τηλεοπτικά γυρίσματα του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού του ANT1.

“Ανεκτίμητο δώρο να κάνεις είκοσι βήματα και να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα! Και σε τι θάλασσα!!!! Ούτε οδήγηση ούτε κουβαλήματα ούτε τίποτα. Αυτή είναι η απόλυτη ξεκούραση! Έρχομαι πάνω από δέκα χρόνια στην Κύθνο και κάθε φορά το αίσθημα είναι ίδιο! Αγαπώ αυτό το νησί για την ησυχία του και τις 99? (τώρα λένε ότι είναι 102) παραλίες του! Κάθε φορά που έρχομαι γεμίζουν τα μάτια μου εικόνες και η ψυχή μου ηρεμεί! Άγιος Σωστής” σχολίασε στα social media για την Κύθνο.

Read More

And More