Ζέτα Μακρυπούλια στο TLIFE: “Κόλλησα με το Survivor!”

Το TLIFE βρέθηκε στην ειδική παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού που προοριζόταν για τα μέσα ενημέρωσης. Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν εκεί πόζαρε για τους φωτογράφους και μίλησε για όλα!

Αφού παρουσίασε ένα διαφορετικό Ρουκ Ζουκ, καθώς οι παίκτες ήταν μόνο δημοσιογράφοι από τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά και sites, απάντησε στη συνέχεια στις ερωτήσεις του TLIFE. Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1, για τα επαγγελματικά της σχέδια και φυσικά για το… Survivor.
Όσον αφορά το Ρουκ Ζουκ: “Γενικά είχα συζητήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί δεν σκεφτόντουσαν να το ξανακάνουν στην τηλεόραση, καθώς ήταν πολύ ωραίο. Βέβαια οι συζητήσεις ήταν σε άλλο κανάλι. Στο παρελθόν την έβλεπα την εκπομπή, αλλά δεν την ξαναείδα τώρα, γιατί είναι χαραγμένη στο μυαλό μου”.
Θέλαμε να κρατήσουμε τον τίτλο, να θυμηθούμε και να κρατήσουμε τα ωραία στοιχεία που είχε η Μαίρη Μηλιαρέση και, φυσικά, το κλασσικό “Ο χρόνος αρχίζει από Ρουκ Ζουκ!”
Όσον αφορά το Survivor: “Δεν θα το αρνηθώ αλλά φέτος κόλλησα με το Survivor, το βλέπω πολύ. Δεν θα πήγαινα όμως. Θα ήθελα με έναν μαγικό τρόπο να μπορούσα να μπω να παίξω τα παιχνίδια. Γιατί αυτό ήταν που με τράβηξε στο να το παρακολουθώ. Τα παιχνίδια και η δράση, δηλαδή, να γινόταν να πάω να παίξω και να φύγω.”
Τους θαυμάζω, νομίζω ότι είχαν άγνοια γενικά, γιατί αυτό που τους συμβαίνει είναι αρκετά σκληρό. Είναι πολύς καιρός, συγκεκριμένες συνθήκες που ζουν. Δεν ξέρω πως η ψυχολογία ενός ανθρώπου μπορεί να το αντέξει όλο αυτό.”
Όσον αφορά τα άλλα επαγγελματικά της σχέδια: “Θα κάνω θέατρο την επόμενη σεζόν. Θα είμαι στο θέατρο Γκλόρια, στο έργο “Ιδιωτικές Ζωές” σε σκηνοθεσία Αλέξη Ρίγλη. Θα παίζουν μαζί μου ο Αποστόλης Τότσικας και ο Μιχάλης Οικονόμου, αλλά μέχρι εκεί μου επιτρέπεται να πω. Πρόβες θα κάνουμε παράλληλα με τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ. Όσον αφορά την τηλεόραση θα έκανα σίριαλ, αν είχα μια καλή πρόταση και αν μπορούσα να το βρω με τους χρόνους.”
Συνέντευξη/Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More