Ζέτα Μακρυπούλια: Συνεχίζει απτόητη τις εξωτικές διακοπές της! [pics,video]

Οι πασχαλινές διακοπές συνεχίζονται για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία φέτος επέλεξε να περάσει αυτές τις άγιες μέρες διαφορετικά, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η παρουσιάστρια ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της σε έναν εξωτικό προορισμό, ο οποίος περιβάλλεται από τιρκουάζ νερά και βλάστηση που φτάνει ως την άμμο. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει αποκαλύψει που ακριβώς βρίσκεται, ούτε αν είναι μαζί της ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ως λάτρης των social media, ωστόσο, η οικοδέσποινα του «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί, από τα μέρη που επισκέπτεται και την εντυπωσιάζουν, αλλά και τις μαγευτικές παραλίες στις οποίες κάνει τις βουτιές της. Τις περισσότερες ώρες της μέρας η Ζέτα τις περνάει δίπλα στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό της και απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητάς της στην Αθήνα.

Όταν δεν βρίσκεται στις αμμουδερές παραλίες με την ψιλή λευκόχρυση άμμο, κυκλοφορεί ντυμένη casual, με τζιν σορτσάκια, t-shirts και αέρινα πουκάμισα, μαγνητίζοντας πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού είναι μια πολύ ωραία και εντυπωσιακή παρουσία.

Τα likes, όπως είναι φυσικό, σε κάθε της ανάρτηση πέφτουν… βροχή, ενώ δεν λείπουν και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που επιμένουν να την ρωτούν που βρίσκεται, αλλά η ίδια συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος. Άλλωστε, είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατά, όσο μπορεί δηλαδή, την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες τις αναρτήσεις της:

Η Ζέτα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα άκρως ανανεωμένη.

Read More

And More