Ζέτα Μακρυπούλια: Τhrowback στο 1994 – Μελαχρινή κάνει ηλιοθεραπεία στη Μύκονο

Είναι πανέμορφη, ταλαντούχα και την βλέπουμε καθημερινά στον Αnt1 να Ρουκ -“Ζουκάρει” με επιτυχία! Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάνει καριέρα τόσο στην υποκριτική όσο και στην παρουσίαση και συνεχίζει να είναι όμορφη όπως τότε που ήταν 18!

Το 1994 ο φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας, απαθανατίζει τη Ζέτα μελαχρινή να απολαμβάνει το μπάνιο της σε γνωστό ξενοδοχείο στη Μύκονο μαζί με τον τότε συνοδό της Κώστα Αλιμπέρτη!

Ο Νίκος Δρούκας έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε: “Εδώ μια αυθεντική παπαράτσι φωτο από ένα νεαρό ζευγάρι που τότε ο άντρας ήταν ο πιο  δημοφιλής από τους δυο αλλά στη πορεία η κοπέλα έγινε τοπ πρωταγωνίστρια και σταρ μεγάλου βεληνεκούς . Το καρε είναι ένα από τα πολλά που τους εκανα στη πισινα του κορυφαίου μέχρι και σήμερα ξενοδοχείου της Μυκόνου το ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΝΑ τον Ιούλιο του 1994 .

Οι εικονιζόμενοι;  Ο τότε φουλ ανεβασμένος  τοπ γυμναστής και personal treiner Κώστας ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ και η τότε ανερχόμενη πεντάμορφη με υπερ τέλειες αναλογίες  και ένα θειικό πρόσωπο ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ που η χρυσή πορεία της μετά είναι πασίγνωστη”!


.

Read More

And More