Ζέτα Μακρυπούλια: Τι εκνεύρισε την παρουσιάστρια; Δες το βίντεο με την καταγγελία της

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι δεμένη με τον τόπο καταγωγής της,το χωριό Ποταμούλα Αγρινίου, όπου το επισκέπτεται συχνά,τιμώντας την περιοχή.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο χωριό της και επισκέφτηκε το πατρικό της για να δει τους συγγενείς της και να ξεκουραστεί. Η Ζέτα πέρασε όμορφα, γέμισε τις μπαταρίες με τις διακοπές της στην Ποταμούλα, αλλά κατά την επιστροφή της, στην Αθήνα,  κάτι της χάλασε τη διάθεση! Η όμορφη παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, ανέβασε ένα βίντεο, στο προσωπικό της λογαριασμό, στο instagram όπου κατήγγειλε την επικινδυνότητα του δρόμου, δείχνοντας τις κακοτεχνίες και την ελλιπή συντήρηση, στο οδικό δίκτυο.

Εμφανώς εκνευρισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια τόνισε πως ”Ο δρόμος είναι επικίνδυνο! “Ας γίνει κάτι επιτέλους να ολοκληρωθεί το έργο για να πηγαίνουμε ασφαλείς στο χωριό μας”!

Η γοητευτική παρουσιάστρια σταμάτησε στο επαρχιακό δρόμο, o οποίος συνδέει το Αγρίνιο με την Καμαρούλα, υπογραμμίζοντας την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο δρόμος και κατήγγειλε την στασιμότητα των εργασιών. Η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε από τους αρμόδιους να τελειώσει το έργο, αναφέροντας πόσο όμορφη είναι η διαδρομή Αγρίνιο-Καρπενήσι.  

Read More

And More