Ζέτα Μακρυπούλια: Το φετινό της καλοκαίρι δίπλα στο κύμα! Όλες οι εμφανίσεις της με μπικίνι στην παραλία

Η Ζέτα Μακρυπούλια και το φετινό καλοκαίρι εντυπωσιάζει στο instagram με τις φωτογραφίες της από την παραλία.

Κλείνοντας την τηλεοπτική σεζόν στο Rouk Zouk η Ζέτα Μακρυπούλια αναχώρησε αμέσως για αγαπημένους προορισμούς, αφήνοντας για άλλη μια φορά την προσωπική της ζωή μακριά από το διαδίκτυο.

 

Ζέτα Μακρυπούλια – Γενέθλια στην παραλία

Η παρουσιάστρια του ANT1 πρόσφατα γιόρτασε τα 45 της χρόνια στην παραλία κάνοντας σχετική ανάρτηση.

«Καλοκαίρι και γενέθλια – Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια για τα γενέθλιά της.

Ζέτα Μακρυπούλια – Διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά

Και το φετινό καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε μέρος των διακοπών της με τον Νίκο Μουτσινά, αφού οι δυο τους συνδέονται με μια μακροχρόνια φιλία.

«Αγαπώ την γκρίνια του γιατί τον δυσκολεύω λίγο με την πρόσβαση στις παραλίες και στην διαδρομή ακούω πολλά, αλλά το καλό είναι πως παρόλη την γκρίνια, τελικά έρχεται! Και τελικά… Πάντα γελάμε, πάντα περνάμε ωραία! Συν ένα καλοκαίρι μαζί», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια για τις διακοπές της με τον Νίκο Μουτσινά.

Ζέτα Μακρυπούλια – Η καθημερινότητα της στην παραλία

Μπορεί η ίδια να μην αποκάλυψε τον προορισμό των διακοπών της, ωστόσο οι φωτογραφίες της στα social media ενθουσίασαν τους χρήστες του instagram, οι οποίοι σχολίασαν την φυσική της ομορφιά αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της.

Read More

And More