Ζέτα Μακρυπούλια: Βόλτες και γιορτινές αγορές, πριν την αλλαγή του χρόνου! [pics]

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τις τελευταίες γιορτινές αγορές και βόλτες για το 2019 και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μετά τον μεγάλο τελικό του Final Four στον Ant1 και την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων για φέτος με το Rouk Zouk, η Ζέτα ξεκίνησε τις βόλτες και τις ετοιμασίες για το φετινό ρεβεγιόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια που όλη την εβδομάδα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από εορταστικά επεισόδια για το Rouk Zouk για καλό σκοπό, τώρα ετοιμάζεται να περάσει τις φετινές γιορτές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και φυσικά φρόντισε να κλείσει όλες τις εκκρεμότητές της και να κάνει και τις τελευταίες αγορές της.

Κούκλα και chic, η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε αυτές τις μέρες σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για την πραγματοποίηση μιας διαφημιστικής ενέργειας για μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων και με την ευκαιρία έριξε μια ματιά στις βιτρίνες και έκανε τις γιορτινές αγορές της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην είσοδο του εμπορικού κέντρο και η Ζέτα έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη και χαμογελαστή.

Δες φωτογραφίες:

Κούκλα και εντυπωσιακή η Ζέτα Μακρυπούλια!

Φωτογραφίες: Ndp, Papadakis Press

Read More

And More