Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος με τους φίλους της στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Στο “Hotel Ερμού” βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια με τους καλούς της φίλους. Η όμορφη παρουσιάστρια απόλαυσε την έξοδό της στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί και διασκέδασε με την μοναδική φωνή και τα υπέροχα τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις εντατικές της πρόβες, καθώς σε λίγες ημέρες θα ανέβει και πάλι στο θεατρικό σανίδι, αφού θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Γιούγκερμαν” στο “Θέατρο Πορεία” και βγήκε με την παρέα της.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και είναι πολύ ευτυχισμένη που θα ασχοληθεί και πάλι με την υποκριτική. Παρά όμως τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και παρουσιάζει καθημερινά το τηλεπαιχνίδι “Ρουκ Ζουκ” στον ANT1, η Ζέτα βρίσκει πάντα χρόνο για τους φίλους της και φροντίζει να κάνουν αρκετές βόλτες μαζί.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Θανάση Αλευρά, την Ευγενία Σαμαρά, τον Γιώργο Δάσκαλο, την Νικόλ Παναγιώτου και τον Γιάννη Ποιμενίδη βρέθηκαν στο Γκάζι και απόλαυσαν την μοναδική Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More