Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με φίλους! [pics]

Λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα βραδινή εκπομπή με το alter ego της Νίκο Μουτσινά, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν σταματά τις βραδινές εξόδους και τις επίσημες εμφανίσεις σε πρεμιέρες αγαπημένων φίλων και συναδέλφων. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει come back στη βραδινή ζώνη του Ant1 με το Sunday Live, ένα project που την έχει ενθουσιάσει πολύ.

Ως τότε όμως, χαλαρώνει και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Έτσι, αυτές τις μέρες βρέθηκε στην πρεμιέρα της μοντέρνας επιθεώρησης «Α-πε-λπι-σί-το» με πρωταγωνιστές τον Λάκη Λαζόπουλο και την Σοφία Φιλιππίδου, έχοντας στο πλευρό της την καλή της φίλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, μάλιστα, φάνηκε να απόλαυσε πολύ την παράσταση και μετά το τέλος βρέθηκε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε με τους δυο σπουδαίους κωμικούς ηθοποιούς που εμπνεύστηκαν το συγκεκριμένο ανατρεπτικό έργο.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Λάκης Λαζόπουλος, που απ΄ τα πρώτα χρόνια έδωσε νέα πνοή στην επιθεώρηση και καθιέρωσε την μετεπιθεώρηση το 1990 με το «Ήταν ένα μικρό καράβι», γράφει τώρα μία Επιθεώρηση Δωματίου. Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, γράφει για τους νεοτρελαμένους της χώρας. Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα.

Πιο γυμνή από ποτέ! Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

Η Σοφία Φιλιππίδου, παρούσα σ΄ αυτό το καινούργιο εγχείρημα του Λάκη Λαζόπουλου, δίνει μοναδικότητα στην παράσταση αυτή βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του θεάτρου.

Οι δυο τους άλλωστε βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή και στο πρόγραμμα τους είναι να διατρέξουν όλη την Ελλάδα με την επιθεώρηση δωματίου. «Α-πε-λπι-σί-το»!

Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Αλέξης Γεωργούλης, Ζέτα Μακρυπούλια, Μάριος Αθανασίου

Λάκης Λαζόπουλος, Ζέτα Μακρυπούλια

Σοφία Φιλιππίδου, Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια

Read More

And More