Ζέτα Θεοδωροπούλου: Αποκαλύπτει τον λόγο που έμεινε παραπάνω μέρες στο μαιευτήριο! [pics]

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το μαιευτήριο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Η μελαχρινή καλλονή έφερε στον κόσμο, πριν περίπου μια εβδομάδα, το τρίτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και διεθνή ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο μικρός όπως, αποκάλυψε η διάσημη μανούλα του βιάστηκε να βγει, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο, η Ζέτα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στα social media πως ο λόγος που έμεινε για έξι ημέρες στο νοσοκομείο είναι πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί παραπάνω για να αναρρώσει πλήρως από τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

“31/07 – 06/08! Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η συνηθισμένη φωτό που κλείνει τις ημέρες διαμονής μου στο νοσοκομείο και στο τρίτο μου παιδάκι. Κλείσαμε 6 μέρες,γιατί όλοι ρωτάτε κ αναρωτιέστε, όχι γιατί κάναμε διακοπές, αλλά γιατί έτσι χρειάστηκε για την πλήρη ανάρρωσή μου και έτσι κρίθηκε από τους γιατρούς για το παιδάκι μας! Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους, συγγενείς, γονείς, αδέρφια, τη γιαγιάκα μου, κουμπάρους μου και τις φίλες μου που έσπευσαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους προκειμένου να δώσουν τις ευχές τους κ τα συγχαρητήρια για τη γέννηση του γιου μας, την μητέρα μου που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα μου και όλους εσάς εκεί έξω, για τη στήριξη και την αγάπη σας και το καθημερινό σας ενδιαφέρον για τον πορεία μας εδώ…”, έγραψε χαρακτηριστικά.


Σε όλο αυτό το διάστημα το στήριγμά μου και η δύναμή μου, ο άνθρωπος που βρίσκω 1000 λόγους να απολαμβάνω την κάθε εγκυμοσύνη μου και σε αυτόν οφείλω την κάθε φορά που έχω ξανά γεννηθεί όταν γεννάω, είναι ο άντρας μου και αν και είναι κάτι που θα έχετε ξανά «ακούσει» από εμένα,τον αγαπώ όσο ΤΙΠΟΤΑ άλλο στον κόσμο και τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου! Να είστε όλοι καλά! Την αγάπη μου!” κατέληξε στη λεζάντα των φωτογραφιών από το μαιευτήριο, κάνοντας παράλληλα ερωτική εξομολόγηση στον πατέρα των παιδιών της.

Read More

And More