Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Ερωτευμένοι στην παραλία, λίγο πριν έρθει στη ζωή το τρίτο παιδί τους! [pics]

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία σε λίγο καιρό αναμένεται να μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Η πρώην παρουσιάστρια διανύει την τους τελευταίους μήνες της τρίτης εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της έναν ακόμα παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της.

Η όμορφη μανούλα, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, την οποία μέχρι στιγμής μονοπωλούν τα δύο παιδιά της, Αφροδίτη και Κωνσταντίνος, τα οποία υπεραγαπά και αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Ζέτα και ο Παναγιώτης είναι full in love και δεν το κρύβουν, ενώ σε κάθε τους κοινή εμφάνιση μοιάζουν απόλυτα ταιριαστοί κι ευτυχισμένοι. Αυτό σχολίασαν, άλλωστε, και όσοι τους είδαν από κοντά πριν μερικές μέρες, στη βάφτιση του γιου τους που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο.

Λίγες μέρες μετά το μυστήριο, το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και έκανε την πρώτη του καλοκαιρινή απόδραση. Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν στη Μύκονο, προκειμένου να αλλάξουν λίγο παραστάσεις, να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε κοσμική παραλία του νησιού των ανέμων, όπου έκαναν τις βουτιές τους.

Η μελαχρινή καλλονή, φορώντας ένα ολόσωμο φλοράλ μαγιό και με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να διαγράφει από μέσα, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων, μιας και παραμένει sexy, αν και σε ενδιαφέρουσα, ενώ ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής έκλεψε τις εντυπώσεις με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς που διαθέτει.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ ο Παναγιώτης ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με την Ζέτα, τόσο μέσα, όσο και έξω από τη θάλασσα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More