Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών πήγε μαζί σε ινστιτούτο ομορφιάς [pics]

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους μετρά περίπου 4 χρόνια και ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου, αφού αλληλοστηρίζονται σε κάθε τους βήμα. Πέρα από ζευγάρι είναι και δυο πολύ καλοί φίλοι.

Η ηθοποιός διαθέτει μια απίστευτη μεσογειακή ομορφιά και ο Γιάννης δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, φροντίζουν να περνούν χρόνο τόσο μόνοι τους όσο και με τους φίλους τους. Την Τρίτη, ο γνωστός ηθοποιός συνόδευσε την καλή του σε ινστιτούτο ομορφιάς και μαζί περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους.

Ειδικότερα, η Ευγενία θέλησε να κάνει ένα καθαρισμό προσώπου, ώστε να επαναφέρει την λάμψη στο πρόσωπό της. Η όμορφη ηθοποιός δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα και ο καθαρισμός ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν. Όσον αφορά τον Γιάννη, έκανε μια θεραπεία την οποία δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε

Δες της φωτογραφίες από το κέντρο περιποίησης της Χριστίνας Σαράντη:

Ευγενία Σαμαρά, Χριστίνα Σαράντη

Γιάννης Ποιμενίδης, Χριστίνα Σαράντη

 

Read More

And More