Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψη! Αυτή είναι η ατάκα που την έκανε έξαλλη και αποχώρησε από το The 2night Show

Αναστάτωση στον τηλεοπτικό τοπίο έχει προκαλέσει από χθες η αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και ενώ από χθες έγινε γνωστό ότι την παρουσιάστρια την έκαναν έξαλλη οι “σφήκες” δηλαδή οι 3 κυρίες Χρύσα Κατσαρίνη, Σούπερ Κική και Φελίσια Λαπάτη κανείς ακόμα δεν ξέρει ποια ήταν η φράση που έκανε την παρουσιάστρια του Star να “βγει από τα ρούχα” της και να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Σήμερα οι πρωινές εκπομπές ασχολήθηκαν αναλυτικά με το θέμα λέγοντας αρκετές εκδοχές που μπορεί να εκνεύρισαν τη Ζήνα Κουτσελίνη και να την οδήγησαν στην απόφαση να φύγει χωρίς να γίνει ποτέ η συνέντευξη στο πλατό του Γρηγόρη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TLIFE, η Ζήνα πήγε στο δωμάτιο όπου την περίμεναν οι “Σφήκες” με το κεντρί τους έτοιμο… Έκατσε και ξεκίνησαν την εγγραφή… Το concept λοιπόν, ήταν οι τρεις κυρίες να κάνουν τις παρουσιάστριες και η Ζήνα που είναι χρόνια στην τηλεόραση και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες να τις κρίνει και να αποφανθεί αν είναι καλές ή κακές. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν η Σούπερ Κική άρχισε να βωμολοχεί και να λέει άσχημες λέξεις συνεχώς, κάτι που άρχισε να κάνει την παρουσιάστρια του Star να νιώθει πολύ άβολα. Ωστόσο η φράση που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν αυτή που είπε η Σούπερ Κική κοιτώντας την καλεσμένη τους: “Με κούρασες, σε βαρέθηκα”!

Αυτή η φράση μετά από ένα ποτάμι… ακατάλληλων λέξεων και ύβρεων ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία σηκώθηκε να φύγει και μάλιστα δεν ενέδωσε στις προσπάθειες ούτε του Γρηγόρη Αρναούτογλου ούτε της αρχισυντάκτριάς Νάνσυς Αντωνίου.

Read More

And More