Ζήνα Κουτσελίνη : “Ο ΑΝΤ1 ξέχασε το πόσο πρώτο όνομα είναι ο Φερεντίνος… Ας τους το θυμίσει εκείνος !”

Αναμφισβήτητα γνωρίζει την ελληνική τηλεόραση όσο λίγοι… Αναμφισβήτητα την έχει υπηρετήσει με πάθος για πολλά χρόνια, περνώντας απ όλα τα πόστα, διευθυντικά και μη… Ο λόγος ; Ο λόγος για την Ζήνα Κουτσελίνη, της οποίας για όλους αυτούς τους λόγους, τα τηλεοπτικά λεγόμενα, κάθε φορά έχουν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον.

Ετσι, δεν θα μπορούσα να αγνοήσω την κριτική που αποφάσισε να κάνει σήμερα για το “Πρωινό ΑΝΤ1”, τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου. Μία κριτική μέσα από την οποία λέει σίγουρα πολλές, πικρές αλήθειες… Σας αναδημοσιεύω ,λοιπόν, το κείμενο και τα όποια σχόλια και οι όποιες εντυπώσεις, δικές σας !

Της Ζήνας Κουτσελίνη

Δεν τον ξέρω προσωπικά… Όσα ξέρω για εκείνον, είναι όσα μου έχει επιτρέψει να μάθω όλα αυτά τα χρόνια. Η κλειδαρότρυπα, δεν είναι το αγαπημένο του σπορ! Αγαπά το παιχνίδι, την επικοινωνία, τους συνεργάτες του… Τόσα χρόνια τον θαύμαζα, τον πίστευα, με αιχμαλώτιζε ο επικοινωνιακός του χαρακτήρας! Είναι άξιος αντίπαλος, όταν μοιράζει χρήματα, μιλάει με τον κόσμο, παρουσιάζει σόου με το δικό του μοναδικό τρόπο…

Στο πρωινό, κανένα χάρισμά του δεν είδα. Περίμενα όμως, αν και η πρώτη μου αντίδραση, όταν ενημερώθηκα ότι δίπλα του θα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν ήταν η καλύτερη. Τρόμαξα στη σκέψη, ότι η Σίσσυ θα ξαναμοιραστεί τον πρώτο ρόλο. Στον καναπέ της Ναταλίας, ένιωθε έτοιμη να κάτσει στην κεντρική καρέκλα και τελευταία στιγμή της είπαν, »φεύγεις εσύ, μένει η Ναταλία, γιατί θέλουμε να περιορίσουμε τα έξοδά μας». Η Ναταλία, έξυπνα της έλεγε, ότι έχεις τον πρώτο ρόλο, όποτε θες και την άφηνε να μιλά… και να εκτίθεται τηλεοπτικά.

Διέκρινα τα χρόνια της συνεργασίας τους, διαφορετικά συναισθήματα. Την πρώτη χρονιά ήταν πιο ήσυχη. Την επόμενη καθόταν ανήσυχα στον καναπέ. Σηκωνόταν να μαγειρέψει ως κεντρική παρουσιάστρια και καθόταν στον καναπέ ως συμπαρουσιάστρια. Είχε από την αρχή ξεκάθαρο ρόλο. Το κανάλι την όρισε συμπαρουσιάστρια… Οι καλοί λογαριασμοί, από την αρχή, κάνουν και τους καλούς συμπαρουσιαστές!!!

Ένιωσα άβολα, όταν είδα την κοινή συνέντευξη τους, στον Ορέστη Τζιόβα. Ο ηθοποιός ενοχλημένος για κάτι που συνέβη μεταξύ εκείνου, του Χρήστου και της Κατερίνας Παπουτσάκη, ζήτησε εξηγήσεις από το Φερεντίνο. (Κατάλαβα ότι είχαν και φιλική σχέση…) Με ευγένεια, του απάντησε και πριν να προλάβει να ολοκληρώσει, πεταγόταν η Σίσσυ να τον δικαιολογήσει. Κατάλαβα ότι το άλλο του ‘’τηλεοπτικό μισό’’, η Σίσσυ, δεν ξέρει πόσο σπουδαίος παρουσιαστής είναι ο Χρήστος… και ότι μπορεί να χειριστεί κάθε άτυχη, τηλεοπτικά στιγμή. Δεν χρειάζεται συνήγορο, εκτός και αν χρειάζεται… και της το έχει ζητήσει στα παρασκήνια. Θεωρώ ότι ο Χρήστος αδικεί τον εαυτό του. Τον υποτιμά. Ακόμη κι αν το κανάλι του ξέχασε πόσο πρώτο όνομα είναι, εκείνος οφείλει να τους το θυμίζει.

Η κλειδαρότρυπα δεν είναι το αγαπημένο του σπορ. Ας το ξαναφωνάξει, μήπως κάποιοι τον ακούσουν και αλλάξουν τη δομή της εκπομπής. Τα χαρίσματά του είναι άλλα… Να τα αξιολογήσουν και να τα προτάξουν στην εκπομπή, αν θέλουν να αλλάξουν τα νούμερα. Θέλω να δω το Χρήστο να παίζει μπάλα, στο πλατό. Τον καμάρωσα, όταν για λίγο έκανε ενημέρωση, παρέα με το Γιώργο Παπαδάκη. Ο Δάσκαλος, του έδωσε έντεχνα τον πρώτο ρόλο και άρπαξε την ευκαιρία να αποδείξει ότι ΕΙΝΑΙ… ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!

Πηγή:Entertv.gr

Read More

And More