Ζήτησε από αστυνομικό να τον σκοτώσει γιατί τον έπνιγαν τα χρέη!

Ένας 45χρονος εκπαιδευτικός “πνιγμένος” από τα χρέη προσπάθησε να αυτοκτονήσει κάνοντας χαρακίρικι. Όταν δεν τα κατάφερε, ανήμπορος πλέον να καταστρέψει τον εαυτό του, ζήτησε από τον πρώτο αστυνομικό που έσπευσε για να δει τι είχε συμβεί, να τον …σκοτώσει, για να γλυτώσει από τον οικονομικό εφιάλτη του!

Ο τραγικά απελπισμένος άνδρας που χτύπησε κατ’ ευθείαν την καρδιά, δυστυχώς δεν χρειάστηκε τη μεσολάβηση κανενός άλλου αγγελιοφόρου θανάτου, καθώς η μαχαιριά μπορεί να μην επέφερε ακαριαίο θάνατο όπως ήλπιζε, αλλά εξαιτίας της εξέπνευσε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες στην αστυνομία από τον συγγενικό περίγυρο, ο 45χρονος καθηγητής ήταν υπόδειγμα ενός ευαίσθητου και συνεπούς προς τις υποχρεώσεις του ανθρώπου. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούσε μόνος να γαλουχήσει και ν’ αναθρέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του, έχοντας πότε- πότε μικρή βοήθεια και αρωγή από την ηλικιωμένη μητέρα του. Η κατάσταση άρχισε να γίνεται αφόρητα επικίνδυνη από τον καιρό της εγκατάλειψης της συζυγικής στέγης από τη σύντροφο και μητέρα των δύο αγγελουδιών τους.
Σα να μην έφταναν τα ασήκωτα οικογενειακά βάρη τα οποία μετουσιώνονταν σε αυξανόμενα χρέη, ήρθε να δώσει τη χαριστική βολή στο επιτεινόμενο δράμα το πέρασμα από το κατώφλι της ανεργίας. Στο μεταξύ τα χρέη έτρεχαν με ιλιγγιώδη ρυθμό κι απανωτούς ανατοκισμούς, μπροστά στην αδυναμία ανταπόκρισης στις δόσεις ενός στεγαστικού δανείου που είχε πάρει μετά το χωρισμό, για την κατασκευή ενός μικρού σπιτιού σε προάστιο της πόλης του Ηρακλείου.
Ο κόμπος της απελπισίας έφτασε στο χτένι και προχθές το βράδυ απομονώθηκε στο υπνοδωμάτιο του πολιορκημένος από αυτοκαταστροφική απελπισία. Σφάλισε την πόρτα και συνομίλησε τηλεφωνικά με μία συγγενή του στην οποία περιορίστηκε να πει πως “εδώ τελειώνουν όλα”. Η γυναίκα έντρομη τηλεφώνησε στις Αρχές αναφέροντας τη μεταξύ τους στιχομυθία, δίνοντας στους αστυνομικούς τα ακριβή στοιχεία και τη διεύθυνση κατοικίας.
Όταν οι τελευταίοι έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα τον βρήκαν μέσα σε λίμνη αίματος αλλά ακόμη ζωντανός. Κι αυτός επιστρατεύοντας τις τελευταίες ικμάδες δύναμης και ζωής και πιστεύοντας ότι απέτυχε, ζήτησε σπαρακτικά από τον πρώτο αστυνομικό που έσκυψε από πάνω του, να τον σκοτώσει για να γλιτώσει!
Ο καθηγητής και πατέρας δύο μικρών αγγελουδιών, μεταφέρθηκε κατεσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More