Ζήτω η τηλεοπτική υπανάπτυξη

Τελικά όσες φορές κι αν επιχείρησα να παρακολουθήσω την εκπομπή του Alpha , «Μια νύφη για τον γιο μου» (όπως καταλαβαίνετε λόγω επαγγελματικής διαστροφής …) δεν κατάφερα ούτε μία φορά να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Πάντα καταλήγω στο δεκάλεπτο, να κλείνω την τηλεόρασή μου και να είμαι έξαλλη ! Αυτό ακριβώς μου συνέβη και την Τετάρτη το βράδυ, όταν κάνοντας ζάπινγκ έπεσα και πάλι πάνω στο συγκεριμένο ριάλιτι της συμφοράς του καναλιού της Κάντζας.

Γίνομαι έξαλλη ,γιατί δεν μπορώ να καταλάβω , πως ένα τέτοιο πρόγραμμα απόλυτης τηλεοπτικής υπανάπτυξης ,όχι μόνο βρίσκεται στον αέρα, αλλά έχει καταφέρει και να κερδίσει και χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές. Γίνομαι έξαλλη γιατί πρόκειται για ένα απόλυτα ρατσιστικό και φαλοκρατικό φορμά.

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω, πως ενώ βρισκόμαστε στο 2010, υπάρχουν ακόμα γυναίκες που αναζητούν τόσο απαγνωσμένα τον …αγά που θα θελήσει να τους κάνει το χατίρι και να τις παντρευτεί. Γιατί αν δεν είσαι απεγνωσμένη, αναμφισβήτητα δεν μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία της τηλε-ξεφτίλας .Γιατί για τηλε-ξεφτίλα πρόκειται.

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω, πως γυναίκες του σήμερα, δέχονται να στιβιάζονται απο τις τηλεοπτικές εταιρίες παραγωγής σαν τα …γελάδια και να πριμένουν με αγωνία για το ποιος αγάς , πακέτο με την μάνα του θα τις διαλέξει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν στην διαδικασία της …διαλογής, περνώντας βεβαίως πρώτα, απο θλιβερά εως γελοία κρας – τεστ του τύπου , ποια θα πλύνει καλύτερα τα πιάτα απο την άλλη ή ποια θα πετύχει την τσάκιση στο παντελόνι που θα τσακίζει κόκαλα …

Δεν μπορώ να καταλάβω με άλλα λόγια, πως γυναίκες του σήμερα, δέχονται να κάνουν την προσωπικότητά τους και τον χαρακτήρα τους …χαλάκι της εξώπορτας και να επιτρέπουν στους άλλους να σκουπίζουν τα πόδια τους επάνω τους και μάλιστα ; Προσφέροντας τηλεοπτικό άρτο και θέαμα !

Κρίμα που η Κατερίνα Καραβάτου δεν τα κατάφερε να αντισταθεί στον τηλε-πειρασμό και θέλησε ουσιαστικά να κάνει το ντεμπούτο της στο πράιμ – τάιμ του Alpha ,με το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Κρίμα, γιατί η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι του οποίου η αισθητική ,πιστέψτε με, δεν ταιριάζει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τώρα ; Οχι μόνο το παρουσιάζει, αλλά καλείται και να το υπερασπίζεται δεξιά και αριστερά, όταν επιβάλλεται. Τραγικό; Μα θέλει και ρώτημα;

READ more