Ζητούν εισαγγελική παρέμβαση για τον τραγικό θάνατο του Δάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας –Τηλεόρασης) για τον τραγικό θάνατο του τεχνικού του ΑΝΤ1, Δάκη Κρεμμύδα.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. εκφράζει τη θλίψης της για τον τραγικό θάνατο του 32χρονου άντρα ενώ μάλιστα επισημαίνει ότι θα ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για να εξακριβωθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου του.

Η ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. είναι η ακόλουθη:
«To Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ Α.Ε., εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον άδικο και τραγικό θάνατο, που βρήκε προχθές το βράδυ ο τεχνικός της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Δάκης Κρεμμύδας. Η κάλυψη των επεισοδίων έξω από το σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή Κ. Μπαλτά ήταν μοιραία για τον άτυχο τεχνικό του καναλιού.
Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες, οι τεχνικοί όλων των καναλιών, προσπαθούν να φέρουν σε πέρας το καθήκον τους – πολλές φορές με μη νόμιμες ομοχειρίες -, αλλά αυτή τη δεδομένη στιγμή το μόνο που θέλουμε είναι να πούμε κουράγιο στα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα θέλαμε επίσης να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και συγγενείς του ότι η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. θα ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και διεξοδική διερεύνηση της υπόθεσης, για να εξακριβωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου του αδικοχαμένου συναδέλφου. Το θέμα δεν θα κλείσει έτσι απλά».

Read More

And More