Ζιζέλ: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή

Δύσκολα είναι τα τελευταία 24ωρα για τη Ζιζέλ. 

Όπως έγινε γνωστό, μέσα από το αμερικάνικο περιοδικό People, η Βάνια Νονενμάχερ πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο του Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ενώ είχε κάνει εισαγωγή, μόλις δυο μέρες πριν, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Η Ζιζέλ, που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα της, θέλησε να την αποχαιρετήσει δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από στιγμές που είχαν μοιραστεί στο παρελθόν, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

«Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις. Ήσουν ένας άγγελος επί γης, πάντα βοηθούσες όλους γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα από σένα. Σε ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης.

Θα φυλάω για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις πολλές ζωές που άγγιξες. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες πέντε καλύτερους φίλους για μια ζωή. Η αγάπη σου πάντα θα μας οδηγεί. Θα σε δω στα όνειρά μου» έγραψε στην ανάρτησή του το γνωστό μοντέλο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Read More

And More