Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Ο θυελλώδης έρωτας, η οικογένεια και ο χωρισμός λόγω έλλειψης σεξουαλικών επαφών

Όλα δείχνουν πως ο γάμος της Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι οδηγείται προς οριστικό τέλος, αφού πριν από λίγες ημέρες προσέλαβαν δικηγόρους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Τα δημοσιεύματα μιλάνε για ομηρικούς καβγάδες, έλλειψη σεξουαλικών επαφών αλλά και πως το τελευταίο διάστημα δεν μένουν καν κάτω από την ίδια στέγη. 

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στη διεθνή showbiz που η ζωή του φαινόταν σαν… παραμύθι φαίνεται πως τραβά χωριστούς δρόμους, αποδεικνύοντας πως δεν έχουν όλες οι ερωτικές ιστορίες ευτυχισμένο τέλος!

Ο θυελλώδης έρωτας του διάσημου super model και του αθλητή

 

Η συνάντησή τους δεν ήταν τυχαία… Από την πρώτη συνάντηση και το πρώτο βλέμμα ήξεραν και οι δύο ότι ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια φιλική παρέα τον Δεκέμβριο του 2006 και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Η Ζιζέλ ερωτεύτηκε τόσο πολύ τον Τομ που αποφάσισε να παρατήσει την επιτυχημένη καριέρα της στον χώρο της μόδας και να αφιερωθεί πλήρως στον άντρα της και στα παιδιά τους. Το πασίγνωστο μοντέλο δεν άντεχε πια τις αυστηρές δίαιτες και τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας και στο πρόσωπο του διάσημου παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου βρήκε το «ασφαλές μέρος» της.

Ο γάμος της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέιντι έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2009 στη Σάντα Μόνικα.

Το μοντέλο και ο αθλητής έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 9χρονη Βίβιαν, τον 12χρονο Μπέντζαμιν και τον 15χρονο Τζον-Έντουαρντ.

«Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να παραμείνουμε ευτυχισμένοι μέχρι και σήμερα. Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι αλήθεια το παραμύθι που θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με τον άλλο, ειδικά όταν έχεις κάνει παιδιά. Ο Τομ εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, ενώ εγώ στα παιδιά. Κι είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Ο Τομ εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου» είχε εξομολογηθεί το διάσημο μοντέλο στην βρετανική Vogue.

Οι φήμες για το τέλος του γάμου τους έσκασαν σαν «βόμβα»

 

Το διάσημο top model και ο σύζυγός της μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Το τελευταίο διάστημα πλήθαιναν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «σύννεφα» στο γάμο τους και μάλιστα ότι οι δυο τους ζουν πλέον χωριστά, ύστερα από έναν ομηρικό καβγά.

Σύμφωνα με το Page Six και δημοσίευμά του που επικαλείται πολλές πηγές, η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγει το διαζύγιό τους. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά, τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να λύσουν.

Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους την καριέρα του παίκτη του NLF, καθώς και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. 

Βέβαια, σύμφωνα με το RadarOnline οι λόγοι χωρισμού τους αφορούν… την ανύπαρκτη ερωτική ζωή τους!

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος. Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι.

Όλα δείχνουν πως ο κορυφαίος αθλητής προτιμά να διοχετεύει την ενέργειά του στα γήπεδα και όχι… στα συζυγικά του καθήκοντα!

Read More

And More