Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ουσιαστικά η βδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων με τη συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, στον τομέα της επικοινωνίας και των ιδεών σου. Είναι καιρός να ξανασκεφτείς τις φιλίες σου και να δεις ποιος είναι αυτός που πραγματικά στέκεται δίπλα σου. Αυτή η Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να επαναπροσδιορίσεις τους κοντινούς σου ανθρώπους καθώς επηρεάζεται η ενέργεια σου από αυτούς. Προγραμμάτισε διασκεδαστικές εκδηλώσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι καταστάσεις και οι συγκυρίες στα εργασιακά σε ωθούν να αναλάβεις το προβάδισμα ή ακόμα και την ηγεσία. Η επιμονή και η αποφασιστικότητα σου θα εντυπωσιάσουν τους ανώτερους σου που φαίνεται να σκέφτονται κάτι θετικό για σένα. Ίσως μια αύξηση ή μια προαγωγή να βρίσκεται στα σκαριά. Κράτησε τη φλόγα ζωντανή στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσετε ικανοποιητικά.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο των Διδύμων, αναδεικνύει τα υλικά σου υπάρχοντα, το εισόδημα και τη δουλειά σου. Σε προτρέπει να αναλογιστείς εάν όλα κυλούν ομαλά ή εάν χρειάζεται να κάνεις μια επαναξιολόγηση. Το να νιώθεις λιγότερο ενθουσιώδης μερικές φορές δεν είναι κακό, αλλά αν σου λείπει εντελώς ο σκοπός και το πάθος, ίσως είναι καιρός να σκεφτείς μια αλλαγή. Συνολικά αυτή είναι μια εβδομάδα συνεχούς προόδου στα εργασιακά και μια σταθερή βάση για μελλοντικές προσπάθειες. Προσέγγισε προσεκτικά τα οικονομικά σου και πάρε σοφές αποφάσεις. Η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό σου θα είναι το κλειδί για την επιτυχή αντιμετώπιση κάθε αλλαγής στον εργασιακό χώρο σου. Η επικοινωνία και ίσως και ο συμβιβασμός θα ενισχύσουν τις συναδελφικές σχέσεις σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου. Εάν είσαι μόνη, ίσως μια συνάντηση με ένα άτομο που προέρχεται από το παρελθόν σε ταρακουνήσει συναισθηματικά.

Δίδυμοι

Η βδομάδα ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο δικό σου ζώδιο και σε ενθαρρύνει να απελευθερωθείς από ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω. Αναγνωρίζεις τρόπους με τους οποίους έχεις εμποδίσει την επιτυχία ή την ευτυχία σου, κατανοώντας ότι η αποδοχή του εαυτού σου σημαίνει ότι αγκαλιάζεις τόσο το φως όσο και το σκοτάδι. Αγκάλιασε τις ατέλειες σου καθώς είναι η στιγμή να μεταβείς με αυτοπεποίθηση στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής. Εξερεύνησε νέες ιδέες και διεύρυνε τους ορίζοντας σου στα εργασιακά. Προώθησε την ανοιχτή επικοινωνία και τη συναισθηματική σύνδεση στις σχέσεις σου. Εκμεταλλεύσου την προσαρμοστικότητα και τη γρήγορη σκέψη σου για να προχωρήσεις στην καριέρα σου, αλλά θυμήσου να αποφύγεις την υπερβολική δέσμευση. Μοιράσου όνειρα και φιλοδοξίες με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να νιώθεις μια μικρή απογοήτευση αλλά θυμήσου πως αυτό είναι κάτι προσωρινό.

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου που ολοκληρώνεται με το ξεκίνημα της εβδομάδας, αισθάνεσαι συχνά μια ισχυρότερη πρόσκρουση, δεδομένου ότι η Σελήνη είναι ο πλανητικός σου κυβερνήτης. Με αυτό το φεγγάρι να επηρεάζει το 12ο οίκο σου, ήρθε η ώρα να αναζωπυρώσεις την πίστη και την αισιοδοξία σου, πιστεύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Κλείνεις ένα κεφάλαιο και αναγνωρίζεις τους τρόπους με τους οποίους συνέβαλες στον πόνο του παρελθόντος. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και άφησε τη να σε οδηγήσει στην αντιμετώπιση οποιωνδήποτε προκλήσεων μπορεί να συναντήσεις. Ακολούθησε μια σταθερή και ρεαλιστική προσέγγιση στην καριέρα σου με έμφαση στη συνεργασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Δώσε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα και τη συναισθηματική ισορροπία προσεγγίζοντας πιο ουσιαστικά το σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να είσαι ανοιχτή απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Λέων

Η βδομάδα ξεκινά ουσιαστικά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου, η οποία σου προσφέρει την ευκαιρία να συνδεθείς με ενδιαφέροντα και εμπνευσμένα άτομα. Η ενεργοποίηση του 11ου οίκου σου, των ομάδων, της κοινότητας, των ελπίδων και των φιλοδοξιών σου σε ωθεί να οραματιστείς το ποιος θέλεις να είσαι και να γίνεις. Η συνεργασία με κάποιον που δεν ήταν έτοιμος πριν , μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι που πάντα ήλπιζες. Ωστόσο πρόσεξε τη λεπτή γραμμή μεταξύ αυτοπεποίθησης και αλαζονείας κυρίως στα εργασιακά. Είναι η στιγμή να κυνηγήσεις νέες ευκαιρίες και να πάρεις υπολογισμένα ρίσκα. Διατήρησε εγκάρδιο το κλίμα στις σχέσεις σου με συναδέλφους για καλύτερα αποτελέσματα. Κράτησε τη φλόγα του πάθος ζωντανή στη σχέση με τον αγαπημένο σου, εκφράζοντας την αγάπη και την τρυφερότητα σου. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνει η υπερτονισμένη κοινωνικότητα σου.

Παρθένος

Είσαι μια υπολογίσιμη δύναμη και οι άλλοι αναγνωρίζουν επιτέλους τα ταλέντα και την ικανότητα σου. Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας φωτίζει και επηρεάζει την καριέρα, τη φήμη και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Αυτό το σεληνιακό γεγονός φέρνει μια επιπλέον ώθηση στην αυτοπεποίθηση, κάνοντας πιο απτές τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που επιθυμείς. Έχεις πλέον σαφές σημάδια πως η σκληρή σου δουλειά αναγνωρίζεται. Καλλιέργησε τις σχέσεις σου μέσω της αποτελεσματικής επικοινωνίας και συναισθηματικής σύνδεσης. Χρησιμοποίησε την προσοχή σου στη λεπτομέρεια για να αποκτήσεις την πολυπόθητη αναγνώριση. Ωστόσο πρόσεξε την τελειομανία και απέφυγε να είσαι υπερβολικά επικριτική με τον εαυτό σου, αλλά και τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις μια δυσκολία στο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι κάτι παροδικό.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που σου προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσεις τις πεποιθήσεις σου, τους άλλους και τον κόσμο. Αυτό το φεγγάρι σε ενθαρρύνει να βγεις έξω από την καθημερινή σου πραγματικότητα και να αποκτήσεις σοφία από τις βιωμένες εμπειρίες των άλλων. Είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιαφέρουν, να εξετάσεις το ενδεχόμενο να μελετήσεις μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή απλώς να μάθεις περισσότερα για τη ζωή και τον εαυτό σου. Η αγκαλιά της γνώσεις μειώνει το φόβο για το άγνωστο. Οι συλλογικές προσπάθειες και η δικτύωση να θυμάσαι ότι θα φέρουν καρποφόρα αποτελέσματα. Βάλε σε προτεραιότητα τον καλό ύπνο και την ξεκούραση σου για να διατηρήσεις υψηλά τα επίπεδα ενέργειας σου. Ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρεθείτε πιο κοντά συναισθηματικά. Εάν είσαι μόνη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί δεν αποκλείεται να συναντήσεις το επόμενο διάστημα τον απόλυτο έρωτα.

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο της Δευτέρας ξεκινά η νέα εβδομάδα στο συναισθηματικό 8ο οίκο σου, ξυπνώντας συναισθήματα για την οικειότητα, τα τελειώματα και το μυστήριο. Ήρθε η ώρα να καταρρίψεις τα εμπόδια γύρω από την καρδιά σου και να αφήσεις την αγάπη να μπει μέσα. Αντί να παίζεις παιχνίδια μυαλού και να δημιουργείς εμπόδια στις σχέσεις σου, εξερεύνησε τους φόβους και τις αμφιβολίες σου. Κλείσε καταστάσεις του παρελθόντος και επούλωσε τις πληγές σου. Ήρθε καιρός να προχωρήσεις μπροστά. Εστίασε στους επαγγελματικούς στόχους σου και κάνε βήματα προς την ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Παρέμεινε πειθαρχημένη και λάβε ρεαλιστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Μην ξεχνάς την αυτοφροντίδα και την ξεκούραση σου, καθώς οι ρυθμοί ανεβαίνουν.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων που πυροδοτεί μια στροφή από την απαισιοδοξία στο πάθος. Είναι μια στιγμή να εμφυσήσεις αγάπη και ρομαντισμό στη ζωή σου και να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στην καρδιά σου. Είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι μόνη η ευκαιρίες για ρομαντισμό είναι έντονες, αλλά πρώτα θα πρέπει να ανοιχτείς εσύ! Σκέψου το να φροντίσεις τον εαυτό σου, να του προσφέρεις φροντίδα και πολυτέλεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνεις βουτιά στον οικονομικό προϋπολογισμό σου. Γενικά αυτή η βδομάδα φέρνει μια αίσθηση περιπέτειας και επέκτασης για σένα με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο. Εμπιστεύσου το περιπετειώδες πνεύμα της εξερεύνησης και δοκίμασε νέες δραστηριότητες. Οι συλλογικές προσπάθειες και η δικτύωση θα ανοίξουν συναρπαστικές ευκαιρίες στα εργασιακά. Εάν χρειαστεί ζήτησε τη συμβουλή ενός ατόμου που εμπιστεύεσαι.

Αιγόκερως

Το φεγγάρι της Δευτέρας με το οποίο ξεκινά η εβδομάδα, θα σε παροτρύνει να τροποποιήσεις την καθημερινότητα σου και να επικεντρωθείς στην συνολική σου ευεξία. Προετοιμάσου για απροσδόκητες αλλαγές που θα σε ωθήσουν να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία σου. Αναγνώρισε ότι είσαι η πρώτη σου προτεραιότητα. Το να συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου με φροντίδα και αγάπη θέτει ένα πρότυπο για το πως σου συμπεριφέρονται και οι άλλοι. Έχε πίστη στις ικανότητες σου στα εργασιακά και μείνει αφοσιωμένη στους στόχους σου. Οι συνεργασίες φαίνεται να είναι επωφελείς, επομένως αναζήτησε ευκαιρίες για δικτύωση. Απέφυγε τις παρορμητικές δαπάνες καθώς το επόμενο διάστημα θα προκύψουν έξτρα έξοδα. Εάν είσαι μόνη ερωτικά- συναισθηματικά μπορεί να νιώσεις έντονη έλξη για κάποιον που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορείς να μοιραστείς μαζί του σκέψεις και ιδανικά.

Υδροχόος

Κάτω από την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων στον οίκος του ρομαντισμού, της έκφρασης του εαυτού σου και της χαράς σου θα λάμψεις. Επαναπροσδιόρισε τα πράγματα που σου δίνουν χαρά και ευχαρίστηση. Είναι μια περίοδος για να εξερευνήσεις νέα χόμπι ή να απελευθερώσεις παλιά που πλέον δε σε ικανοποιούν. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου σε όλες τις πτυχές της ζωής σου και κάνε την αυτοφροντίδα προτεραιότητα. Η ικανότητα σου να σκέφτεσαι έξω απ’ τα κουτάκια μπορεί να σε οδηγήσει σε ανακαλύψεις και σημαντική πρόοδο στα εργασιακά. Ωστόσο είναι σημαντικό να μείνεις προσγειωμένη και να λαμβάνεις σοφές αποφάσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ενισχύεται και μαζί ανακαλύπτεται νέες δραστηριότητες που προσθέτουν χαρά στην καθημερινότητα σας. Εάν είσαι μόνη, μην αφήνεις αρνητικές σκέψεις να επηρεάζουν το κέφι και τη χαρά σου και πες ναι σε κάθε νέα πρόκληση.

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινά η βδομάδα που φωτίζει τον 4ο οίκο σου, τονίζοντας τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τους στενούς φίλους. Απελευθερώσου από τυχόν οικογενειακούς περιορισμούς και εξερεύνησε τον εαυτό σου πέρα από τα όρια. Άσε τα συναισθήματα σου να εκβαθύνουν και αγκάλιασε την ευαίσθητη πλευρά σου. Έτσι θα καταφέρεις να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και να αφήσεις πίσω σου πια ότι σε τραυμάτισε. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα σου στα εργασιακά και μοιράσου τις ιδέες σου, οι οποίες εντυπωσιάζουν και σου δίνουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης. Μείνε συγκεντρωμένη και πιστή στους στόχους σου και μην επιτρέπεις σε μικρούς περισπασμούς να σε αποσυντονίσουν. Εάν είσαι μόνη ερωτικά- συναισθηματικά άσε την πόρτα της καρδιάς σου ανοιχτή και να είσαι βέβαιη πως κάτι καλό θα τρυπώσει.

Κεντρική φωτογραφία: Edward Berthelot/Getty Images

Read More

And More