Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/12/2015

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν δεν επιχειρούσες καν να σκεφτείς να πραγματοποιήσεις. Σήμερα ότι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί γιατί θα τα χάσεις. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ η ημέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την θετική όψη της Σελήνης με τον Δία και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα και οι πλανήτες σε ευνοούν να προχωρήσεις τώρα στην σύναψη μίας ερωτικής σχέσης.

Επαγγελματικές
Φίλε Κριέ σήμερα στην δουλειά σου η τύχη θα είναι με το μέρος σου και μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδια σου με περισσότερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε ο εκνευρισμός που σε διακατέχει, θα συνεχιστεί και αυτήν την Δευτέρα και το πλανητικό σκηνικό θα βάλει εμπόδια στο δρόμο σου. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες με διπλωματικό τρόπο. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι στην τελική, εσύ θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερωθείς και να ασχοληθείς ουσιαστικά με τις ανάγκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί αυτή την περίοδο θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε σήμερα απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θετική όψη της Σελήνης με τον Δία. Οι λύσεις που αναζητάς, σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια αγωνία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς οργανώνοντας κάτι διαφορετικό για το βράδυ ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, θα σου συμβούν κάποια γεγονότα που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα έχεις πολλές αντοχές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε μπερδεύουν, αλλά φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να την καταλάβεις γιατί ακόμη οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ότι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνει ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία που έχεις, σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις;

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Καρκίνε οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία, μην σταματάς την αναζήτηση γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό μην σε αγχώνει γιατί μπορείς και ανταπεξέρχεσαι σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη αλλά καλό θα ήταν να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου που μέχρι τώρα ήταν λίγο περίεργες.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα σταμάτησε να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο σε κάποια θέματα. Η συζήτηση είναι μονόδρομος για να μπορέσει να σου εξηγήσει. Και αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, αυτή η μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις να δείξουν τα πράγματα από μόνα τους. Στα οικονομικά σου έχεις πολύ άγχος για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή για εσένα, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ότι κάνεις να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφιερωθείς στην σχέση σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρασε κάποιες στιγμές μαζί του ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ότι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα και να σε παιδεύουν γι αυτό φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ δε μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου και αυτό σε φέρνει σε σύγκρουση μαζί του. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό τον καιρό θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ότι μπορεί να μην σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον παρορμητικότητα σου και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφο σου λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Δία. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου εδώ και καιρό. Και για τις μοναχικές ψυχές του ζωδίου, θα έχετε πολλές συναντήσεις και αρκετές κατακτήσεις αυτό το βράδυ, αν αποφασίσετε να βγείτε έξω για διασκέδαση.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, αλλά μην παρασυρθείς να κάνεις έξοδα γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.


Τοξότης

Φίλε Τοξότη η μέρα σου χαρίζει θετική διάθεση. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους και σε πρώτη μοίρα θα παίξουν ρόλο οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ότι φαίνεται εσύ θα τα καταφέρεις σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Τοξότη σήμερα η θετική όψη της Σελήνης με τον Δία σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου θα είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί σου. Εσένα που η μοναξιά παραμένει ακόμη στην ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι – κινήσου γρήγορα, γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην σε αφορούν πια και ασχολήσου με τις δικές σου αρμοδιότητες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα δεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Δία καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις γιατί σήμερα θα έχουν τα αποτελέσματα που ζητάς. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η μέρα είναι πολύ θετική και αν κινηθείς ανάλογα, δεν θα αργήσει να έρθει η καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι του κοντινού φιλικού σου περιβάλλοντος ή και ακόμη του οικογενειακού σου περιβάλλοντος γιατί λόγω του γενικότερου άσχημου κλίματος που κυριαρχεί, θα σου μεταφέρουν την απαισιοδοξία τους. Μην ανακατεύεσαι στις δικές τους καταστάσεις, γιατί από την μια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις και από την άλλη σε ρίχνουν και σένα ψυχολογικά. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν και βελτιώνονται αισθητά. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κάποιο ταίρι στη ζωή σου, η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις ξεκίνησέ τα και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου. Μπορείς και θα έχεις και τις ανάλογες ευκαιρίες να προωθήσεις τις ιδέες σου σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και να καταφέρεις όλα όσα θέλεις σε αισθηματικό.

Αισθηματικές
Αγαπημένε Ιχθύ θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις μαζί του και μην δίνεις άφεση αμαρτιών στα ατοπήματα του, γιατί μετά θα τα βάλεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι ελεύθεροι Ιχθείς ανανεώστε την εμφάνιση σας και περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους σας.

Επαγγελματικές
Η μεταδοτικότητα που έχεις την σημερινή ημέρα, θα λύσει σημαντικά θέματα στον χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

Read More

And More