Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/12/2015

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/12/2015 | tlife.gr

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα, αγαπητέ Κριέ. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου, φίλε Κριέ, δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοι του ζωδίου κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων ευνοείται.

/

Ταύρος
Σήμερα μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου, αγαπητέ Ταύρε, και χρησιμοποίησέ την, για να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Αν χρειαστεί να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις, καλύτερα να μην βιαστείς! Φρόντισε να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι και αναζητήστε τον έρωτα!

Επαγγελματικές
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές στη δουλειά σου. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να αποκτούν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, αγαπητέ Δίδυμε, ώστε να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Κινήσου με προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές
Αν αισθάνεσαι ότι ζεις την “ημέρα της μαρμότας” στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, καλό θα ήταν να αλλάξετε λίγο την συμπεριφορά σας και να φαίνεστε πιο διαθέσιμοι και ανοιχτοί…

Επαγγελματικές
Η δημιουργικότητά σου σήμερα θα σε βγάλει αρκετές φορές ασπροπρόσωπο. Ωστόσο, σκέψου καλά προτού βγάλεις συμπεράσματα για άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα. Έχεις την δική σου κρίση, που συνήθως δεν πέφτει έξω. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, καλύτερα να αποφύγεις τις αναβολές στα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, ώστε να λυθούν ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

Επαγγελματικές
Φίλε Καρκίνε, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων
Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα μπορέσεις να δεις κάποια γεγονότα πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για ανασύνταξη και δράση.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου, γι’ αυτό πριν επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για σένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές της, για να πλησιάσεις τον ερωτικό σου στόχο αποτελεσματικά.

Επαγγελματικές
Για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Λέοντα, πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να βγεις στην πρώτη γραμμή. Όσο δεν έχεις το θάρρος να δείξεις τις ικανότητες σου, κανείς δεν θα σε αναγνωρίζει. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη. Αν γίνει κάποια συζήτηση, που θα αφορά σε οικονομικά θέματα, φρόντισε να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Παρθένος
Τη σημερινή ημέρα θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες, αγαπητέ Παρθένε, προκειμένου να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και σε οδηγούν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν στα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που μπορούν να σε διασκεδάσουν και ξέρεις ότι σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί τους. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα το… φως των Χριστουγέννων θα λάμψει και για τα αισθηματικά σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις, σε σχέση με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Σήμερα φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις τα άμεσα θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Αν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσεις αναλόγως, τα πράγματα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς.

Αισθηματικές
Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου και μην κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα, αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις και να επέλθει η ηρεμία στην ζωή σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στο κρεβάτι σου. Μην φοβηθείς να του αφεθείς!

Επαγγελματικές
Σήμερα μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την πορεία κάποιων υποθέσεων που κωλυσιεργούν. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αν φροντίσεις να περιορίσεις τις περιττές σπατάλες.

Σκορπιός
Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα, μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει, ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου, φίλε Σκορπιέ. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Αν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με την μοναξιά, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα φέρει στο διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, εσύ θα το κρίνεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης
Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, αγαπητέ Τοξότη, γιατί η υπερβολική ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές
Ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, φίλε Τοξότη. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία ψύχραιμη στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά σου σύντομα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδεύσει, θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

Επαγγελματικές
Σήμερα μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν.

Αιγόκερως
Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Χωρίς να καταπιέζεσαι, προσπάθησε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα, φίλε Αιγόκερε. Δεν φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα, αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω, για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Μην είσαι τόσο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου και εμπιστεύσου περισσότερο την κρίση τους. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Υδροχόος
Η μέρα θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, φίλε Υδροχόε, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυσή τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και, αν χρειαστεί, δούλεψε και περισσότερο για να τα φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές
Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου, αγαπητέ Υδροχόε, γι’ αυτό φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου, για να αποφορτιστείς…

Επαγγελματικές
Σήμερα στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Ιχθείς
Μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα, αγαπητέ Ιχθύ. Θα υπάρξουν μικροεμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

Αισθηματικές
Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός, φίλε Ιχθύ. Με αυτό σαν γνώμονα στο μυαλό σου, κάνε ό,τι χρειαστεί για να φέρεις πιο κοντά το ταίρι σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα, για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Κάποια καλά νέα στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα θα σε χαροποιήσουν. Ορισμένες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα προβάλλουν οι συνεργάτες σου, ενδέχεται να σε προβληματίσουν, αλλά θα είναι πρόσκαιρες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.

READ more