Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/12/2015

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/12/2015 | tlife.gr

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι κάπως περίεργα για εσένα και θα σου είναι δύσκολο να διεκπεραιώσεις ακόμη και τις πιο εύκολες υποθέσεις σου χωρίς κόπο. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με ηρεμία, λαμβάνοντας υπόψη σου ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ ο ερωτισμός σου σήμερα, θα καταπλήξει τον σύντροφο σου και θα τον κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή πρέπει να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην κολλάς τόσο πολύ στην εξωτερική εμφάνιση και να δώσεις την ευκαιρία σε ορισμένους ανθρώπους να τους γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Οι σχέσεις σου με τους άλλους αποκτούν περισσότερη βαρύτητα φίλε Κριέ και σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είσαι πιο ανεκτικός και υπομονετικός με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου απαιτούν από εσένα πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις σε πιθανά αδιέξοδα που θα βρεθείς.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε, η μέρα προσφέρεται να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Μην φέρνεις στην επιφάνεια λάθη του που υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί γιατί η αλήθεια είναι ότι ούτε σε εσένα δεν θα ήθελες να το κάνουν. Όσο για εσένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου ξεκινώντας κάποιο χόμπι ή παίρνοντας μέρος σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις και μέσα από αυτές έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα νιώσεις έτοιμος να πάρεις μία απόφαση σχετικά με την δουλειά σου ή ίσως ξεκινήσεις να ψάχνεις μία καινούργια απασχόληση. Προτού όμως το κάνεις σιγουρέψου ότι είναι η πιο ορθή απόφαση γιατί εάν τα υπάρχοντα καθήκοντα σου δεν σε ικανοποιούν, καλύτερα είναι να ζητήσεις μία αλλαγή μέσα στον ήδη υπάρχοντα επαγγελματικό σου χώρο παρά να ψάχνεις κάτι καινούργιο. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση, αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για να κάνεις ανοίγματα.

Δίδυμοι
Τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου μη διανοηθείς, αγαπητέ Δίδυμε, να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρωθείς, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία σε περιμένει. Επίσης η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με δικά σου άτομα όλα αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν στις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πάει η σχέση σου καλά και να διασκεδάσεις με τον σύντροφο σου, πηγαίνοντας κάπου όμορφα το σημερινό βράδυ. Αρκεί μόνο να εκδηλώσεις τον συναισθηματισμό σου και να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου για να συντηρήσεις και να καλλιεργήσεις άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Έχεις μεγάλη ευθύνη για την δουλειά σου και ίσως πρέπει να ανακαλύψεις κάποιες εναλλακτικές για να δρομολογήσεις καλύτερα τους στόχους σου, αλλά και να διεκπεραιώσεις στον χρόνο που απαιτείται τις ευθύνες και αρμοδιότητες σου. Στα οικονομικά σου μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο σε παίρνει γιατί η μέρα δεν σε ευνοεί.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου είναι κατάλληλα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Τα άστρα σε ευνοούν για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις όσο πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Καρκίνε, η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη στα συναισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω και βγες έξω, φλέρταρε και πέρασε όσο καλύτερα μπορείς.

Επαγγελματικές
Η εργατικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα τελειώσεις με όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που σε τραβούν πίσω και δημιουργούν εμπόδια στην πορεία σου αγαπητέ Καρκίνε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, θα πρέπει να προσέχεις και τις παραμικρές λεπτομέρειες σε ότι κάνεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο μπορεί να πληρώσεις τα σπασμένα για παρελθοντικά λάθη. Αξίζει να εξετάσεις με προσοχή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέα επαγγελματικά ανοίγματα αν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

Αισθηματικές
Ευχάριστες είναι οι εκπλήξεις που σε περιμένουν σήμερα στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, καθώς ο σύντροφος σου θα σου χαρίσει ένα δώρο ή θα σου προτείνει κάτι που θα ανανεώσει κατά πολύ την διάθεση σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος μην περιμένεις άλλο για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και εξομολόγησε του τώρα τον κρυφό σου πόθο και έρωτα που έχεις για το άτομο του. Η Πανσέληνος ευνοεί τέτοιες καταστάσεις και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς σήμερα να προσελκύσεις τους σωστούς ανθρώπους που θα σε υποστηρίξουν στην εξέλιξη της καριέρας σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το στήριγμα σου σχετικά με ένα σχέδιο που στο παρελθόν είχες απορρίψει και να ικανοποιηθείς. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Παρθένος
Τα φετινά Χριστούγεννα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με την τόση ενεργητικότητα που θα έχεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να εκμεταλλευθείς αυτή την κατάσταση για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα μπορείς να αποχωριστείς τα άγχη και τις ανασφάλειες σου βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά του συντρόφου σου που είναι διαθέσιμος να τα ακούσει και να σου συμπαρασταθεί. Εσύ που είσαι παρέα με την μοναξιά σου, ήρθε η στιγμή να την αποχωριστείς και να δεχτείς την πρόσκληση ενός συναδέλφου σου που το τελευταίο διάστημα σε φλερτάρει και σε διεκδικεί ανελλιπώς. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται από πίσω του… ευκαιρία σήμερα να το ανακαλύψεις!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις καθώς οι συνάδελφοι σου είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι σε ακόμη καλύτερη αν και εφόσον πάρεις την απόφαση να μην δανείζεις από εδώ και από εκεί και ιδιαίτερα σε άτομα που δεν φημίζονται για την φερεγγυότητά τους.


Ζυγός

Τα φετινά Χριστούγεννα σε περιμένουν γεγονότα που θα σε συγχύσουν αρκετά. Τον νου σου, μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ, ξέχασε προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα έμπαιναν εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου και πάρε την απόφαση να του μιλήσεις και να τους εκδηλώσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, κάνε κράτη και μην παρασυρθείς σε εξομολογήσεις προτού βεβαιωθείς και για τις δικές του προθέσεις και επιθυμίες.

Επαγγελματικές
Μην επιτρέψεις σήμερα σε ασήμαντα γεγονότα να επηρεάσουν αρνητικά την διάθεση σου ή να σε οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις, που πολύ γρήγορα θα τις μετανιώνεις. Προτίμησε να οδηγηθείς από την λογική και όχι από το συναίσθημα. Στα οικονομικά θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Σκορπιός
Σήμερα φίλε Σκορπιέ θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία και μην τις περνάς αψήφιστα. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδέψεις μια και καλή από πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Κοίτα να ξεφορτωθείς άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Οι δυσκολίες και οι αναποδιές είναι στο χέρι σου να φύγουν και η ηρεμία και η τρυφερότητα να πρωταγωνιστήσουν ξανά μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, οι οιωνοί είναι καλοί για να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό και να περάσεις ένα χαλαρωτικό και γιατί όχι… ‘’καυτό’’ βράδυ μαζί του!

Επαγγελματικές
Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβληματάκια στον χώρο της δουλειάς σου, που αν και δεν σε αφορούν άμεσα, θα κληθείς να λάβεις μέρος και εσύ, ώστε να ξεκαθαριστούν. Πρόσεξε να είσαι δίκαιος και να μην κατηγορήσεις συναδέλφους σου που δεν είσαι σίγουρος για την υπαιτιότητα τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρήματα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, παρ΄ όλο που η αναζήτηση της αγάπης παραμένει και σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο σε τριγυρίζουν κάποιες απατηλές επιρροές που συνιστούν να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή ισορροπία και ότι αφορά τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Οι καταστάσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από την μεριά σου.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να περάσεις με τον σύντροφό σου πάρα πολύ καλά αν ανήκεις στο ζώδιο των Τοξοτών. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις, που μπορεί να σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν και κάντε από κοινού τα σχέδια σας για το μέλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, μην τα παρατάς και ετοιμάσου για μία γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Να είσαι ανοιχτός και καλοπροαίρετος στις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό σου χώρο γιατί μπορεί να σε δυσκολέψουν προσωρινά αλλά στην πορεία θα σου φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε τα φετινά Χριστούγεννα είναι καλά για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση για να ανακτήσεις τις χαμένες δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Η μέρα ανεβάζει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου στα ύψη και θα κάνει τον σύντροφο σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Πέρασε ανεπανάληπτες στιγμές μαζί τους και μην αναμοχλεύεις προβλήματα του παρελθόντος που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σας στεναχωρήσουν. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, δες τα πράγματα από άλλη οπτική και μην κολλάς στο παρελθόν αν θέλεις να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Χαμήλωσε τους τόνους στις συζητήσεις που κάνεις με τους συναδέλφους σου και χρησιμοποίησε την διπλωματία σου για να περάσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Με εντάσεις και καβγάδες τα πράγματα δεν θα πάρουν την τροπή που θέλεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις. Με σωστές κινήσεις η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι ευχάριστα και όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνει πολλά πράγματα για θέματα που έχουν μείνει πίσω. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Αισθηματικές
Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρονται για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Βγες έξω και φλέρταρε και μην αφήνεις τις έννοιες που έχεις να σου ρίχνουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές
Σημαντικοί άνθρωποι θα στηρίξουν σήμερα τις προσπάθειές σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς φίλε Υδροχόε και εξέφρασε τις ιδέες σου, όσο κι αν σου φαίνονται προκλητικές. Ο τολμών νικά! Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, για αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.


Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, να μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις! Καλό είναι να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι καλά γι αυτό άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα που έχεις απομακρυνθεί από κοντά τους.

Αισθηματικές
Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στον σύντροφο σου για να περάσετε μαζί όμορφα την μέρα σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα και δυναμικά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που μπορεί να σε συγκινήσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς τώρα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι ήδη πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν.

READ more