Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/12/2015

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/12/2015 | tlife.gr

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ σήμερα με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Ότι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα. Να έχεις μόνο το μυαλό σου προσγειωμένο στην γη και μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, υπάρχουν θέματα στην σχέση σου, από το παρελθόν που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγο υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου γιατί αυτό είναι που στο τέλος θα σε αποζημιώσει!

Επαγγελματικές
Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να μην τραβήξεις τα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες κουβέντες και μελλοντικά σχέδια, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο χαλαρά και άνετα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης, χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμένεις και προπάντων μην αφήνεις την διάθεση σου να γίνεται απαισιόδοξη χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε, στα αισθηματικά σου τα πράγματα κυλάνε σε ήρεμους ρυθμούς. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου για να περνάς ακόμα καλύτερα. Πάντως αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος τόσο σε συναδέλφους όσο και σε οικογενειακά πρόσωπα!

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου νιώθεις έντονη ανασφάλεια που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, αν πρώτα δεν ακούσεις και αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφος σου. Αν είστε μόνοι, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σας. Περάστε καλά φλερτάροντας και μην το βάζετε κάτω! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δείς άμεσο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, γιατί τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, είναι μια καλή μέρα το σημερινό Σάββατο για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια πέρασε όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει για εσένα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν πολλή δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες δεν είναι! Μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις στα θέματα σου. Επίσης πρόσεξε πως δεσμεύεσαι στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε σπατάλες που δεν έχεις το ανάλογο περιθώριο!

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε, στα αισθηματικά σου υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις ότι έχεις στο κεφάλι σου και σε απασχολεί σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει αρκετές υποχρεώσεις αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης για να ηρεμήσεις. Μην κάνεις του κεφαλιού σου αλλά άκουσε προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν και οι συνεργάτες σου και μετά πορεύσου αναλόγως!


Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις ώστε να αναδιοργανώσεις την ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως η σειρά που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου να ξεκινά από τον προσωπικό σου χώρο. Ξεκίνα λοιπόν από εκεί και συνέχισε με καίρια ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου χωρίς φωνές. Αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, πέρασε ένα όμορφο βράδυ κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στη ζωή σου και θα στην αλλάξει άρδην!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει και σου προκαλεί επιπρόσθετο άγχος από αυτό που ήδη σε διακατέχει. Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν και προσπάθησε να μην αποσυντονίζεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δώσε τέλος σε ό,τι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς, η τύχη είναι με το μέρος σου για να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Πρόσεχε να μην ξεφύγεις! Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν να σου δημιουργούν πρόβλημα.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση του χρόνου σου για να μην πελαγώσεις και για να γνωρίζεις καλά τα μελλοντικά σου βήματα.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Τοξότη, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σου τραβάει την προσοχή και η ανταπόκριση του θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μην χάνεις την υπομονή αλλά και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Μπορείς σήμερα να πετύχεις όλα εκείνα με τα οποία καταπιάνεσαι. Έχεις πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσεις μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου από το σπίτι και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά παρέα με τον αγαπημένο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος που έχεις. Αν δεν έχεις σχέση φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά η απαισιοδοξία σου να μην το αναγνωρίζει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή σήμερα που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και θα σου αποφέρουν νέα έσοδα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους θέματα και θα σε επιβαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση με λίγη παραπάνω ψυχραιμία και να καταφέρεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές που επιθυμείς να κάνεις.

Ιχθείς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό εκτός του ότι σου φτιάχνει την διάθεση, αυξάνει έντονα και την αυτοπεποίθηση σου και τονώνει τον δυναμισμό σου. Θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά αλλάζοντας το τοπίο των επαγγελματικών σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Ιχθύ, στα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Κι αν έχεις ακόμη παρέα την μοναξιά σου θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που σου έχει προκύψει τώρα τελευταία είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.

READ more