Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 2/9/2015

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις φτάσει τον εαυτό σου στα άκρα. Αυτή η Τετάρτη όμως, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία είναι καλή για να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου. Ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό την βοήθεια του συντρόφου σου.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Κριέ προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφο σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική εάν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν αρκετές απαιτήσεις σήμερα, αλλά θα αποδειχθείς απολύτως ικανός επειδή θα αντεπεξέλθεις στην τακτοποίηση τους με τον σωστό προγραμματισμό και την κατάλληλη οργάνωση. Η αλήθεια είναι ότι έχεις το τρόπο ακόμη και στα δύσκολα, να βρίσκεις τις σωστές διεξόδους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που βέβαια αυτό είναι και το ζητούμενο!!! Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις μια σχετική οικονομία ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στα χρέη σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και κράτησε μια διπλωματική στάση απέναντι στα τεκταινόμενα γιατί μόνο έτσι μπορείς να ωφεληθείς. Κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου θα σου ζητήσει να το βοηθήσεις. Μην του το αρνηθείς όσο περιορισμένος και αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε η ευαισθησία και η συνεχής προσφορά το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι το αίσθημα της αδικίας και μετά ως φυσικό επακόλουθο αρχίζεις τις γκρίνιες και ψάχνεις λόγους για να τσακωθείς με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να θέσεις εσύ τα όρια της σχέσης σου για να επέλθει η ισορροπία. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος καλό είναι να απολαύσεις τη μοναξιά σου και να φλερτάρεις αδιάκοπα με όποιον ή όποια σου αρέσει.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς στην δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη απασχολήσει το μυαλό σου με πολλές υποχρεώσεις και πλάνα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και μην αγοράζεις ή επενδύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε βάλε σήμερα σχέδια για το μέλλον, γιατί θα έχεις την βοήθεια των πλανητών για να τα προωθήσεις με αποτελεσματικότητα. Πρόσεξε μόνο τα οικονομικά σου γιατί πρέπει άμεσα να παγώσεις όλα τα περιττά έξοδα για να τα βγάλεις πέρα. Ανάλογη υπευθυνότητα και ενδιαφέρον πρέπει να επιδείξεις και στην οικογένεια σου, προσφέροντας τους την βοήθεια σου.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να βελτιώσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας. Σταματήστε να είστε αρνητικοί και αντιδραστικοί και προσπαθήστε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για την σχέση σας. Για τους ελεύθερους Διδύμους προβλέπονται νέες γνωριμίες που θα σας φτιάξουν την ημέρα.

Επαγγελματικές
Σημαντική θα είναι η ημέρα για την κοινωνική και επαγγελματική σου προβολή αν είσαι Δίδυμος. Κάνε τις απαραίτητες διασυνδέσεις με άτομα κύρους ώστε να βοηθηθείς στο μέλλον. Κάποιοι ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σου αλλά τελικά δεν θα καταφέρουν τίποτα περισσότερο από το να σε αποσυντονίσουν προς στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Δία και σε επηρεάζει άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιος από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και η ικανοποίηση που θα νιώσεις θα σε δικαιώσει απόλυτα.

Αισθηματικές
Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφο σου και αν είναι εφικτό ξέκλεψε χρόνο, για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου που θα αναθερμάνει την σχέσης σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

Επαγγελματικές
Αν υπάρχουν σχέδια και ιδέες στο συρτάρι σου που τα έχεις δουλέψει καλά και αρκετά, να γνωρίζεις ότι η σημερινή Τετάρτη είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Βεβαιώσου για την καλή προετοιμασία που έχεις κάνει, επιστράτευσε την αυτοπεποίθηση σου και προχώρησε με τόλμη. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Μελέτησε καλά τις παραμέτρους πριν από κάθε οικονομική σου συναλλαγή ή επένδυση.

ΛΕΩΝ
Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή αγαπητέ Λέοντα, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες και πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός σε ότι επιχειρήσεις να κάνεις. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν γι αυτό προτίμησε να περάσεις το βράδυ σου με δικά σου άτομα για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του, για να γίνει η σχέση ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα ικανοποιηθείς αρκετά. Για εσένα που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρέπει να ξέρεις ότι η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και σχέσεις. Καλύτερα πέρασε τον χρόνο σου μόνος σου ή αναζήτησε την παρέα των φίλων σου και την οικογένειας σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου προτίμησε σήμερα να εργαστείς μόνος σου και να τελειώσεις όσα από τα θέματα σου έχουν μείνει πίσω και σου προκαλούν γενικότερες καθυστερήσεις στην εξέλιξη της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ότι ακούς, γιατί όλοι δεν έχουνε τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται κιόλας να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τη σημερινή ημέρα για τις εργασίες που έχεις στο μυαλό σου και να αποφύγεις με κάθε τρόπο καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν ευνοούνται καθόλου. Οργάνωσε καλύτερα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, τα πλάνα για την καριέρα σου και βέβαια τις κάθε λογής συμμαχίες, συμπράξεις και σχέσεις οι οποίες στο τέλος θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα. Μην κάνεις σπατάλες γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ αυτή η Τετάρτη θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου, λόγω της θετικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Δία και σε επηρεάζει. Μεγάλη μόνο προσοχή χρειάζεται να δείξεις στη διαχείριση των οικονομικών σου. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθεια σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ η ατμόσφαιρα σήμερα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφο σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουνε ψυχράνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι και προσπάθησε να τον πλησιάσεις και θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το βρεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση…

Επαγγελματικές
Σήμερα στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για νέα ξεκινήματα ή για νέες συνεργασίες. Η συγκέντρωση σου στους στόχους σου είναι απαραίτητη και είναι η μοναδική οδός που μπορεί να σε οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες και επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα πρόσεξε τα έξοδα που κανείς γιατί πολύ εύκολα μπορεί να φύγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναζήτησης η σημερινή Τετάρτη για το ζώδιο σου. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα σε πιάνουν τα αυταρχικά σου, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.

Αισθηματικές
Κάποιες διαφωνίες επρόκειτο να προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου εξαιτίας κάποιων οικονομικών κοινών υποχρεώσεων σας που ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί. Μην γίνεσαι άδικος απέναντι του και βοήθησε τον να βρείτε από κοινού τις απαιτούμενες λύσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, βγείτε λίγο από το καβούκι σας και θα βρείτε αυτόν ή αυτήν που αναζητάτε μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα είναι την παραγωγική και ευνοϊκή όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα φίλε Σκορπιέ. Μια πιθανή προαγωγή και αύξηση προβλέπονται για εσένα. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, είναι πιθανή η βοήθεια από άτομα κύρους που θα σταθούνε δίπλα σου, τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, έντονων διαφωνιών και εντάσεων για το ζώδιο σου. Περίεργα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου, πράγμα το οποίο διόλου δεν επιθυμείς.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που αφορούν την καθημερινότητα της δουλειάς σου και δεν αφορούν το ταίρι σου. Η συντροφιά αγαπημένων φιλικών προσώπων να ξέρεις ότι θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην ψυχή σου και σε όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος πρέπει να ξέρεις ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Άλλαξε στάση ζωής και δη ερωτικής!!!

Επαγγελματικές
Σε περιμένουν αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο τη σημερινή ημέρα και πιθανώς να υπάρξει αντιπαλότητα με άτομα κύρους. Ίσως αναλάβεις ένα απαιτητικό πόστο που θα αυξήσει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου και θα απαιτήσει οργάνωση και συνέπεια από τη μεριά σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται και αυτό σου δημιουργεί σχετική ικανοποίηση. Φρόντισε μόνο να τα κρατήσεις σε αυτά τα επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που ακόμη σε προβληματίζουν. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Βγες λίγο έξω από το σπίτι σου γιατί θα σου κάνει καλό να αποχωριστείς τις σκοτούρες σου έστω και πρόσκαιρα. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μελαγχολείς.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα φίλε Αιγόκερε το κλίμα θα είναι χαλαρό και ήρεμο για το ζώδιο σου. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλές κουβέντες που να αφορούν το κοινό μέλλον της σχέσης σου και θα έχεις την άμεση ανταπόκριση του συντρόφου σου. Εσύ που αυτό το διάστημα είσαι μόνος στη ζωή μπορείς να περνάς εξίσου όμορφα με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Επαγγελματικές
Η υπερβολική πίεση για απόδοση στο χώρο εργασίας το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι άγχος και όχι μεγαλύτερη παραγωγή ή μεγαλύτερα κέρδη. Η καλύτερη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η οργάνωση και η μεθοδική εργασία. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε ημέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να τα καταφέρεις αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Καλή ημέρα και για να ασχοληθείς με την ξεκούραση σου. Μην αναλώνεσαι άσκοπα στις συναναστροφές και κράτησε ένα μέρος του εαυτού σου για εσένα τον ίδιο.

Αισθηματικές
Πολλά θα είναι τα πράγματα τα οποία θα μπορείς να αλλάξεις στη σχέση σου τη σημερινή ημέρα. Εάν αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου θα καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα θέματα που υπήρχαν στο παρελθόν και σας τραβούσαν πίσω. Για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό συνέχισε την ίδια συμπεριφορά και πολύ γρήγορα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ισορροπία. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι αρκετά καλές και θα μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για όλα όσα έχεις μέσα στο μυαλό σου. Φρόντισε να αποφύγεις την επιθετικότητα και δείξε τους εμπιστοσύνη. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες θα είναι η σημερινή Τετάρτη για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ότι κανείς ή ότι πεις πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

Αισθηματικές
Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου που τον έχεις και εσύ ανάγκη και αυτός. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, εάν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου ούτε τις ανασφάλειες του. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά σου, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα μεταφέρεις για αργότερα. Η ημέρα είναι δύσκολη και δημιουργεί προβλήματα σε επικοινωνία και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή στο χειρισμό τους και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κάνεις περιττές αγορές οι σπατάλες.

Read More

And More