Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος σχηματίζει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Δία και υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σε κάνει ευάλωτη στην αυταπάτη. Πρόσεξε την τάση του να παραβλέπεις σημαντικές λεπτομέρειες πάνω στη βιασύνη σου. Μην παρασύρεσαι και λες πράγματα στα εργασιακά που δεν πρέπει. Η επικοινωνία σου επίσης χρειάζεται προσοχή προκειμένου να προστατευτεί η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έλεγξε την παρορμητικότητά σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Ένας φίλος ή ακόμα και κάποιες ιδέες μπορεί να υπόσχονται πολύ περισσότερα από αυτά που τελικά μπορούν να προσφέρουν. Ένα έργο ή ένα σχέδιο μπορεί να δείξει σημάδια αδυναμίας ή κάποια εξασθένηση των κινήτρων σου. Πραγματοποίησε μια μεγάλη αγορά μια άλλη μέρα. Ο Ήλιος έρχεται σε μια σύγκρουση με τον Δία στον κοινωνικό σου τομέα, προκαλώντας την αίσθηση διχασμού ανάμεσα στο να θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό ή να μείνεις σταθερά σε αυτά που γνωρίζεις. Μην ρισκάρεις τη σταθερότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου για μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε αλλά μείνε προσγειωμένη.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς όμως απόφυγε την υπερβολή καθώς οι υπερβολές δεν είναι πάντα ιδιαίτερα παραγωγικές ή πραγματοποιήσιμες. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ενθαρρύνει μια προσωπική εστίαση για αυτοβελτίωση, ενώ ο Δίας ωθεί τις φιλοδοξίες σου ή την καριέρα και τα επιτεύγματά της. Δημιούργησε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Η σημερινή πτυχή του Ήλιου – Δία μπορεί να φέρει ένα κύμα αισιοδοξίας αλλά η ενέργεια είναι ασταθής. Ένα κομμάτι σου θέλει να ζήσει κάτι συναρπαστικό και διαφορετικό, ένα άλλο όμως πιστεύει πως δεν έχει κατεύθυνση ή σχέδιο. Δεν έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται τα σχέδιά σου για αυτό προτίμησε τον ασφαλή δρόμο στα εργασιακά. Κάτι κρυφό σήμερα που αφορά στη συναισθηματική προσωπική σου ζωή αποκαλύπτεται.

Λέων
Μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση σήμερα από φίλους ή ομάδες που συμμετέχεις. Η δυσαρέσκεια με τις ρουτίνες είναι εμφανής με το τετράγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται σήμερα. Συγκράτησε την παρορμητικότητα ή τον εκνευρισμό στα εργασιακά. Γίνεσαι άθελα σου προκλητική απέναντι στον αγαπημένο σου και ίσως να υπάρξουν διαμάχες. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός μπορεί να σε οδηγήσει σε παρανοήσεις.

Παρθένος
Με ένα τετράγωνο που εμφανίζεται σήμερα μεταξύ του Ήλιου και του Δία μπορεί να είναι δύσκολο να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Το να πιέσεις πολύ σκληρά έναν στόχο μπορεί να σε φθείρει, κάτι που είναι αντιπαραγωγικό. Δείξε υπευθυνότητα στη διαχείριση των εργασιακών και οικονομικών υποθέσεών σου. Φρόντισε απόψε να διατηρήσεις ήρεμη την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε την πραγματικότητα όποια κι αν είναι.

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να αισθανθείς κάποια πίεση ή την αίσθηση πως δεν έχεις το χρόνο ή την ενέργεια για να πετύχεις ή να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Απόφυγε να παραλείψεις τα απαραίτητα βήματα για να πετύχεις ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σου. Οι σημερινές εξελίξεις στα εργασιακά απαιτούν ωριμότητα και σοβαρότητα. Οι απαιτήσεις σου απέναντι στον αγαπημένο σου φαίνεται να είναι λίγο παράλογες. Εσύ που είσαι μόνη, μεγάλα λόγια και υποσχέσεις μην τα λαμβάνεις υπόψη σου.

Σκορπιός
Υπάρχει η τάση σήμερα η διάθεσή σου να μεταλλάσεται. Από τη μία είσαι ανοιχτή και γενναιόδωρη κι από την άλλη “βαραίνεις” και γίνεσαι πολύ σοβαρή. Μπορεί επίσης να θελήσεις να αποφύγεις ένα άτομο ή μια κατάσταση. Ο Δίας σε ενθαρρύνει να αναλάβεις έναν κίνδυνο με την καρδιά σου ή με τη δημιουργικότητά σου, όμως ο Ήλιος διεγείρει την επιθυμία για βαθύτερους δεσμούς και συνδέσεις. Ωστόσο αυτή η σύγκρουση μπορεί να φέρει δημιουργικές λύσεις. Θέλεις να ανακτήσεις τον έλεγχο στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό ίσως δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να σε ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία όμως θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση.

Τοξότης
Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία ενεργοποιεί τους τομείς του σπιτιού, της οικογένειας και των συνεργασιών σου. Η ανησυχία είναι δυνατή για τα πράγματα που θέλεις να κάνεις και να πετύχεις, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια είναι έντονη. Δείξε υπευθυνότητα στα εργασιακά για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τηρηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν.

Αιγόκερος
Ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μια σύγκρουση μέσα σου. Ο Ήλιος στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σε ενθαρρύνει να βελτιώσεις τη ρουτίνας σου. Από την άλλη πλευρά ο Δίας στον τομέα των επικοινωνιών σου είναι περίεργος και πεινασμένος να μάθει και να επιδιώξει κάτι πιο ενδιαφέρον. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά που θα επιβαρύνουν το πρόγραμμά σου. Μην γίνεσαι τόσο επικριτική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη διάθεσή σου ελκύει τους πάντες.

Υδροχόος
Ο πειρασμός σήμερα να κάνεις περισσότερα πράγματα από ότι είναι δυνατό είναι έντονος. Οι σημερινές ενέργειες είναι αισιόδοξες όμως μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή. Ο Δίας ενθαρρύνει το να απολαύσεις ανέσεις, όμως ο Ήλιος θέλει να σε βγάλει από τη ζώνη άνεσής σου. Ανάβαλε σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά για αργότερα. Οι υπερβολικές απαιτήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτική απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολική σκέψη ή σε ακρότητες. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις μια σύγκρουση μεταξύ της καλλιέργειας και της ανάγκης για ασφάλεια με την αυτονομία και την επιθυμία για προσωπικό χρόνο. Διατήρησε τις σχέσεις με συναδέλφους σε ένα καλό επίπεδο που θα διευκολύνει τα σχέδιά σου. Μην θεωρείς την αφοσίωση του αγαπημένου σου δεδομένη. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ.

Read More

And More