Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μια άβολη γωνία ανάμεσα στον Ήλιο και το Δία νωρίς σήμερα, μπορεί να διχάσει τα ενδιαφέροντα σου.  Το κλειδί είναι να ξεπεράσεις την ιδέα ότι πρέπει να προχωρήσεις σκληρά ή καθόλου.  Η μετριοπάθεια μπορεί να είναι δύσκολο να εξασκηθεί σήμερα, αλλά θα σε βοηθήσει να προσγειωθείς, έτοιμη να δεις και να αρπάξεις τις ευκαιρίες της ημέρας.  Για καλύτερα αποτελέσματα εστίασε στην απελευθέρωση του εαυτού σου από περιττά ψυχικά βάρη.  Τις σχέσεις μπορεί να τις αισθάνεσαι λίγο αταίριαστες, αλλά χρειάζονται απλές προσαρμογές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για προσδοκίες ο ένας από τον άλλον και για την ίδια τη σχέση.

Ταύρος

Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι δύσκολος σήμερα και οι αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά ή την υγεία ειδικά, μπορεί να είναι δύσκολες.  Ο πειρασμός να απομακρυνθείς από ένα μονοπάτι μπορεί επίσης να είναι ισχυρός εάν δεν αντιμετωπίσεις το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την ανησυχία σου.  Περισπασμοί ή διχασμένα συμφέροντα θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες σου.  Μπορεί να θέλεις να ολοκληρώσεις τη δουλειά σου ή να βοηθήσεις άλλους, αλλά θέλεις επίσης να κάνεις πράγματα ανεξάρτητα ή να επιδιώξεις τα προσωπικά σου συμφέροντα, καθώς ο Ήλιος στον τομέα των υπηρεσιών σου συγκρούεται με το Δία στο ζώδιο σου.

Δίδυμοι

Η μέρα  είναι για μια ακόμη φορά καλή για να κάνεις προσαρμογές και συμβιβασμούς που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολοι αλλά απαραίτητοι.  Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αισθάνεσαι πολύ πιο ήσυχη.  Ωστόσο μέχρι τότε το μέτρο είναι σοφό, αλλά όχι τόσο απλό στην πρακτική με τον Ήλιο και το Δία σε μια άβολη όψη.  Μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να συνδεθείς με τους άλλους.  Αν κολλάς πολύ στη λήψη αποφάσεων δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μη διχάζεσαι.  Επίσης εάν νιώθεις ανταγωνιστική χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να δουλέψεις για σένα αντί για εναντίον σου.

Καρκίνος

Η επιθυμία να παραμείνεις με ότι είναι οικείο είναι έντονη, με τον Ήλιο να διασχίζει αυτή τη στιγμή τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου.  Ωστόσο ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται σε διαφορετικά μήκη κύματος σήμερα και η επιθυμία να ανοιχτεί νέο έδαφος μπορεί να ανταγωνιστεί αυτή την προσεκτική επιρροή.  Ως εκ τούτου, μπορεί να έχεις προβλήματα εξισορρόπησης της κοινωνικής και ιδιωτικής σου ζωής και είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να βρεις τη μέση οδό και να στοχεύσεις στο μέτρο. Ευτυχώς όσο κυλά η μέρα τα πράγματα γίνονται ευκολότερα.

Λέων

Μπορεί να κρατάς κομμάτια σου για τον εαυτό σου για μεγάλο μέρος της ημέρας και είσαι λιγότερο προσιτή  προς το παρόν, ώστε να μπορέσεις να προσανατολιστείς ξανά. Ωστόσο η επιθυμία να πετύχεις κάτι σημαντικό είναι μαζί σου σήμερα, αλλά μπορείς να έχεις μια εξίσου επιτακτική ανάγκη να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου ή να εξερευνήσεις τις επιλογές σου.  Μπορεί να αποφασίσεις να μειώσεις τους τόνους γιατί δεν μπορείς εύλογα να καταφέρεις να κάνεις και τα δυο ταυτόχρονα.  Διαφορετικά, πιθανότατα θα κολλήσεις σε κενό και να μην είσαι απόλυτα ικανοποιημένη με οτιδήποτε συμβεί.

Παρθένος

Υπάρχει μια φυσική ανάγκη να απομακρυνθείς προσωρινά από ανθρώπους και καταστάσεις που πρόσφατα πρόσθεσαν άγχος ή πίεση στη ζωή σου.  Ωστόσο δεν είναι όλα ξεκάθαρα σήμερα.  Από τη μια πλευρά μπορεί να θέλεις να κάνεις κάτι ασυνήθιστο και να εξερευνήσεις νέα μέρη ή ιδέες και από την άλλη, πρέπει να νιώσεις άνετα.  Αυτό το δίλλημα οφείλεται στο ότι ο Ήλιος στον τομέα των πόρων σου ενθαρρύνει το να παίξεις με ασφάλεια και να κολλήσεις σ’ αυτό που γνωρίζεις με μια άβολη όψη με το Δία. Ο Δίας βρίσκεται στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματος σου, διεγείροντας την επιθυμία να διακλαδώσεις και να δοκιμάσεις κάτι εντελώς νέο.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρξει κάποια αναποφασιστικότητα σήμερα, καθώς είσαι λίγο πιο διατεθειμένη να ενεργείς με βάση το εγώ ή το συναίσθημα και όχι τη λογική, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις. Προσπάθησε ωστόσο να μη σκέφτεσαι υπερβολικά.  Εάν κλίνεις προς τη δέσμευση, βεβαιώσου ότι λαμβάνεις υπόψη όλους τους παράγοντες. Μπορεί να αναλάβεις μια πρόσκληση ή ένα έργο που τελικά γίνεται βάρος, καθώς οι σημερινές διελεύσεις σε ωθούν να υπερεκτιμήσεις το ενδιαφέρον σου για κάτι ή να υποτιμήσεις το χρόνο και την ενέργεια που θα χρειαστείς για να το ολοκληρώσεις.

Σκορπιός

Το πρώτο μέρος της ημέρας μπορεί να νιώθεις αναποφάσιστη. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές παρορμήσεις, όπως μεταξύ του  να προχωρήσεις μόνη σου και του να μοιραστείς τις δραστηριότητες σου με το σύντροφο σου. Είναι εύκολο να γίνεις λίγο ευερέθιστη.  Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια ασφάλεια τώρα, έτσι ώστε ακόμη και μικρές διαφορές να μην οδηγούν σε μεγάλες.  Προσπάθησε να μην κάνεις υποθέσεις πρόωρα. Η εξημέρωση της ανησυχίας μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να έχεις μια καλή μέρα.  Προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο να μην χρονοτριβείς ή να δεσμευτείς σε κάτι που φαίνεται λίγο πάνω από τις δυνατότητες σου.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρξουν έλξεις προς την κοινωνικοποίηση και εξίσου έντονες επιθυμίες  για χειρισμό πρακτικών ζητημάτων σήμερα.  Υπάρχει μια τάση να εκτιμάς εσφαλμένα τις ικανότητες σου με τον Ήλιο και το Δία σε μια άβολη όψη, αλλά σε διαφορετικά μήκη κύματος, κάτι που ίσως οδηγεί στο να αναλάβεις πάρα πολλά.  Μπορεί επίσης να υπάρχει υπερβολή ή παραπληροφόρηση στη δουλειά σου και μεταξύ φίλων ή οι άνθρωποι να περιμένουν πάρα πολλά από εσένα. Η λήψη αποφάσεων τείνει να προκαλεί αισθήματα ενοχής όπως μπορεί να σκεφτείς με όρους, όταν η ανάμειξη και η ισορροπία θα ήταν πιο σοφή επιλογή.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν πάλι την ανάγκη να γίνουν προσαρμογές αντί να προχωρήσουμε. Μια πεμπτουσία Ήλιου – Δία μπορεί να σε τραβήξει σε διαφορετικές κατευθύνσεις.  Εάν αισθάνεσαι καταβεβλημένη είναι λογικό να λάβεις μέτρα για να περιορίσεις τα πράγματα, να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να βάλεις προτεραιότητες.  Σκέψου ότι οι προσδοκίες των άλλων ή για τους δικούς σου στόχους μπορεί να είναι πολύ υψηλές και αν τις προσαρμόσεις λίγο, να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.  Οι υποσχέσεις που δίνονται τώρα  μπορεί να είναι δύσκολο να τηρηθούν, καθώς μπορεί να βασίζονται αποκλειστικά σε στιγμιαία συναισθήματα.

Υδροχόος

Μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα ή να πάρεις μια σταθερή απόφαση σήμερα.  Ένα μέρος σου προτιμά να μείνει με το οικείο και ένα άλλο μέρος θέλει να διακλαδωθεί.  Εάν παραμείνεις στην άκρη, πιθανότατα θα νιώσεις σα να χάνεις, κάτι που θα πρέπει να σου διδάξει πως με το να προσαρμόσεις τις φιλοδοξίες σου, θα μπορέσεις να βρεις μια καλή ισορροπία ή απλώς να πάρεις μια απόφαση και αν την τηρήσεις.  Ότι και να διαλέξεις τουλάχιστον δεν αφήνεσαι σε μια αφόρητη θέση αδράνειας ή υπερβολικής σκέψης.

Ιχθύες

Μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να κρατάς τα πράγματα ελαφριά και να τα πηγαίνεις λίγο παραπέρα σήμερα και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ανάμεικτα σήματα.  Ο Ήλιος και ο Δίας συνδέονται, αλλά βρίσκονται σε διαφορετικά μήκη κύματος και οι αλληλεπιδράσεις με άλλους μπορεί να μην πάνε πολύ ομαλά μόνο προς το παρών.  Ο ενθουσιασμός μπορεί να ανέβει, αλλά να πέσει ξαφνικά και μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις.  Θα μπορούσε επίσης να αισθάνεσαι κάπως διχασμένη μεταξύ του να ασχοληθείς με ένα δύσκολο πρόβλημα ή έργο και του να απολαύσεις λίγο ελεύθερο χρόνο.

Read More

And More