Ζωή Ασουμανάκη – Survivor 2024: Η εστεμμένη που μπαίνει στο παιχνίδι – Η εξομολόγηση για το bullying και η αλωπεκία

Τις πρώτες προσθήκες παικτών θα δούμε απόψε, Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Survivor 2024, αφού ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στο παιχνίδι νέα πρόσωπα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Ένα από αυτά είναι η Ζωή Ασουμανάκη, η Μις Ελλάς 2022, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023.

Στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο, η 22χρονη μελαχρινή καλλονή κατέκτησε μία θέση στην κορυφαία 15αδα, με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoi Asoumanaki (@zoi.asoumanaki)

Ποια είναι η Ζωή Ασουμανάκη

Η Ζωή Ασουμανάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης και έχει σπουδάσει διαιτολόγια. Η μελαχρινή καλλονή ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ από αρκετά νεαρή ηλικία ενώ ο πρώτος τίτλος που καταφέρει να κερδίσει ήταν το 2021 όπου στέφθηκε Μις Κρήτη και ένα χρόνο μετά ακολούθησε ο τίτλος της Μις Ελλάς 2022.

Πριν από λίγους μήνες η Ζωή Ασουμανάκη είχε παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο TLIFE, όπου μεταξύ άλλων, είχε απαντήσει και στο ενδεχόμενο αν την δούμε σε κάποιο ριάλιτι μοντέλων. (Δες εδώ αναλυτικά)

«Τα ριάλιτι μοντέλων είναι μία μόδα των καιρών. Θεωρώ ότι έχουν και θετικά και αρνητικά πράγματα να προσφέρουν στα κορίτσια που συμμετέχουν. Από τη μια προσφέρουν μεγάλη προβολή και σημαντικές εμπειρίες με ανθρώπους του χώρου της μόδας, από την άλλη ένα ριάλιτι κρύβει κινδύνους για κάποιες κοπέλες που δεν μπορούν να το διαχειριστούν σωστά. Δεν είμαι αρνητική, θα μπορούσα ίσως στο μέλλον να συμμετέχω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα», εξήγησε η ίδια η οποία τελικά θα συμμετέχει στο Survivor.

Το bullying και η αλωπεκία

Και μπορεί η ζωή του 22χρονου μοντέλου να δείχνει λαμπερή και ευχάριστη, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για εκείνη. Η ίδια σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε αλλά και για το bullying αλλά και για το αυτοάνοσο που αντιμετώπισε.

«Το αυτοάνοσο το απέκτησα όταν τελείωσα το σχολείο και πήγα στην Κρήτη για να σπουδάσω. Όλη η αναπροσαρμογή με ζόρισε, το πώς θα αποκτήσω φιλίες με άγχωσε. Έχω αλλάξει τρία σχολεία, διότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και αλλάξαμε πόλη με τη μητέρα μου. Στο σχολείο πέρασα δύσκολα, γιατί δεχόμουν αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου, συγκεκριμένα για τα κιλά. Ήμουν παραπάνω από το φυσιολογικό και μου λέγανε “είσαι χοντρή, είσαι άσχημη”. Είχε πέσει η αυτοπεποίθησή μου και δεν ένιωθα καλά. Δεν με έκαναν παρέα. Είχαν ήδη τις παρέες τους και ζορίστηκα να κάνω φιλίες.

Ήμουν σε μια κοινωνία αρκετά κλειστή, δεν ήμουν στην Αθήνα, ήμουν στον Μαραθώνα. Ακόμα και στην Κρήτη, όταν από το Ρέθυμνο πήγα στο Ηράκλειο, και εκεί ήταν δύσκολα. Δεν λέω πως μόνο ο Μαραθώνας με δυσκόλεψε. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά άμα θέλουν και ζορίστηκα», είχε εξομολογηθεί η Ζωή Ασουμανάκη σε συνέντευξή της στο T-Live.

«Όλο αυτό το έμαθα εντελώς τυχαία. Είχα πάει στο κομμωτήριο και μου λέει η κομμώτρια μου αν έχω δει τι έχω στο κεφάλι μου. Λέω: “Τι έχω στο κεφάλι μου;”. Η φωτογραφία που παίζεται στα πλάνα, είναι η φωτογραφία που με πήρε. Ήταν η πρώτη που αντίκρισα. Είχα κενά. Αρχικά το έψαξα γιατί δεν γνώριζα τι ήταν. Δεν είχα ξανακούσει τι είναι η αλωπεκία.

Εννοείται ότι αγχώθηκα. Γιατί μπορεί αν χειροτερεύσει η ψυχολογική σου κατάσταση, να σου πέσουν περισσότερα μαλλιά. Εγώ ήμουν τυχερή, γιατί είχα μόνο λίγα κενά στο κεφάλι μου. Προσπάθησα όσο μπορώ να αποβάλω το άγχος, το στρες, προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά. Έκανα και μία φαρμακευτική θεραπεία με τον γιατρό μου, έπαιρνα ενέσιμα κορτιζόνης συγκεκριμένα, είναι η μόνη θεραπεία που υπάρχει για το συγκεκριμένο αυτοάνοσο», είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη η 22χρονη.

Η Ζωή Ασουμανάκη στο Survivor 2024

Λίγες ώρες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο η Ζωή Ασουμανάκη μίλησε στο Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα.

«Ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε ήταν η μητέρα μου. Τσίριζε, μου έλεγε “θα σε παρακολουθούμε, θα σε στηρίζουμε, θα είμαστε εκεί. Να προσέχεις, τι θα τρως εκεί πέρα και μην τρως ότι καρπούς και φρούτα βρίσκεις εκεί”», είπε για την πρώτη αντίδραση της μητέρας της.

Τρεις λέξεις με τις οποίες θα χαρακτήριζε τον εαυτό της: «Δυναμική, τελειομανής, πεισματάρα», απάντησε η Ζωή Ασουμανάκη.

Η Ζωή Ασουμανάκη είναι η νέα παίκτρια του Survivor 2024!

Read More

And More