“Ζωή” και “Εδέμ” …Τι θα δούμε σήμερα !

Τα μυστικά της Εδέμ

Η Αντιγόνη δεν διστάζει να απαντήσει στην άγνωστη φωνή, που μιλάει στο τηλέφωνο, ότι ο υπεύθυνος για την εντολή του μακελειού στο βουνό είναι ο Χατζηβασιλείου. Η ‘Αννα κατηγορεί τον Λευτέρη ότι έχει μείνει αδρανής και καλό θα ήταν να αφήσει τους έρωτες και τις νέες του φιλίες και να ασχοληθεί με την υπόθεση. Η Αμαλία ζητάει από τη Νόρα να ξεχάσει τις στενοχώριες της και να έρθει στο πάρτι που διοργανώνει για τη Μελίτα.

Ο Στέφανος δηλώνει στην Αντιγόνη ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα του λέει και καλά θα κάνει να πάψει να φορτώνει τα δικά τους εγκλήματα σε νεκρούς. Ο Λουκάς μαθαίνει από τη Νταίζη για τη συνάντηση των τεσσάρων. Αποφασίζει να επισκεφτεί την Εριέττα για να ζητήσει πληροφορίες και διευκρινίσεις. Ο Στέφανος έχει μια κουβέντα με τη Μελίτα, που τον βάζει σε σκέψεις. Η Εύα αποφασίζει να βγει το πρώτο της επίσημο ραντεβού με τον Λευτέρη.

Η ζωή της άλλης

Η αστυνομία ανακρίνει τον Τζώρτζη, ενώ η ‘Ελενα παρεμβαίνει προσπαθώντας να τον βοηθήσει και να σώσει την κατάσταση. Η Ξένια στη θέα των αστυνομικών, τρομάζει και αρχίζει να ετοιμάζει τη βαλίτσα της. Ο Χάρης διαλέγει δαχτυλίδι αρραβώνων για την Ελπίδα. Παράλληλα, η Ελπίδα μιλάει με τον Στέφανο, που της λέει ότι θα γυρίσει στην Αθήνα. Το σοβαρό ύφος του την κάνει να ανησυχήσει…

Read More

And More