Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! απέναντι στη ζωή Κωνσταντοπούλου και τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση.

«Το 90% των κομμάτων, ψηφοθηρούν. Η Κωνσταντοπούλου ποιους έχει; Τον σύντροφό της που θέλει να μας πει ότι είναι ο Τσε Γκεβάρα;» ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του παρουσιαστή.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση το απόγευμα της Τρίτης 23/4 στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκαν για την παρουσίαση των προσώπων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας.

«Αφού ξέρετε ότι δε μιλάω» είπε με χαμόγελο ο Διαμαντής Καραναστάσης ενώ ο η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να της γίνουν ερωτήσεις αφότου ολοκληρωθεί η παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου.

Μάλιστα, την ώρα που μίλαγε στους δημοσιογράφους, ο Διαμαντής Καραναστάσης εισέβαλε στο πλάνο αναφέροντας με χιούμορ, «χωρίζουμε».

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, κάτι που διέψευσαν και οι δυο.

Read More

And More