Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Διαμαντή Καραναστάση

Τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα περί χωρισμού της από τον σύντροφό της και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντή Καραναστάση, έδωσε η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το μεσημέρι της Τρίτης 9/4 σε δήλωσή της σε πολιτικούς συντάκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για ψευδή δημοσιεύματα και χυδαία επίθεση προς το πρόσωπο της ίδιας και του συντρόφου της τα οποία στόχο έχουν την παραπλάνηση του κόσμου.

«Υποσχεθήκαμε να υπερασπιστούμε τους πολίτες, διεκδικούμε δικαιοσύνη. Κάνουμε 1.000 πράγματα και προβάλετε ένα. Πασχίζουμε ώστε να μάθουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις μας. Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’αυτο επιχειρειται μια χυδαία επίθεση σε εμένα και Διαμαντή Καραναστάση. Μην ακούτε ψευδη δημοσιεύματα και παραπλάνηση», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για «παραπέτασμα παραπληροφόρησης»

«Ζήτησα απαντήσεις για μπάζωμα. Ζήτω απαντήσεις, να μην έχουμε Τεμπη του αέρα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή σιωπής στα ΜΜΕ. Μεγάλη ευθύνη και της ΕΡΤ. Περιμένουμε πολλές επιθέσεις», σχολίασε σε άλλο σημείο της δήλωσής της..

«Δεκατέσσερις φορές κατέθεσα επίκαιρες ερωτήσεις στον κ. Μητσοτάκη για τις γυναικοκτονίες. Ανάλγητη έλλειψη προστασίας στην περίπτωση της Κυριακής», πρόσθεσε και κατέληξε, «Όσες επιθέσεις, όση λάσπη και αν λάβω, θα επιμένω».

Διαμαντής Καραναστάσης: Ξεσπά μετά τα δημοσιεύματα για κρίση στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Read More

And More