Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με μαύρο σέξι outfit σε θεατρική πρεμιέρα! [pics]

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με μαύρο σέξι outfit σε θεατρική πρεμιέρα! [pics] | tlife.gr

Mπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να αγαπάει το θέατρο και να την βλέπουμε συχνά σε ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις αλλά την έχουμε συνηθίσει με πιο κάζουαλ ντύσιμο!

Χθες η γνωστή πολιτικός, επέλεξε μαύρα ρούχα και μακριά κόκκινα σκουλαρίκια που έκαναν το look της sexy chic! H πρώην πρόδρος της Βουλής βρέθηκε χθες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δαιμονισμένοι» στο Rex – Eθνικό και τράβηξε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας!


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνδίασε τα μαύρα ρούχα της με ένα παλτό γκρι – μαύρο με κεντημένες λεπτομέρειες

Λίγα λόγια για το έργο

Σε μια επαρχιακή πολιτεία της τσαρικής Ρωσίας των μέσων του 19ου αιώνα, όπου ανθεί «η ελευθεριάζουσα σκέψη, η ακολασία και ο αθεϊσμός», κάτι μεγάλο είναι στα σκαριά. Η τοπική «πεντάδα» ανακηρύσσεται ως η εκλεκτή που θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα της επανάστασης. Η δουλειά που έχει κάνει στην προετοιμασία ξεχωρίζει για τη διακριτικότητα, τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά της. Το σημείο μηδέν είναι τώρα. Η θεωρία πρέπει να γίνει πράξη.
Εξερευνώντας τις ρίζες των ιδεών και των ψυχικών διεργασιών, ο λόγος του Ντοστογιέφσκι παραμένει πάντα επίκαιρος και πύρινος. Σε ένα από τα κορυφαία του μυθιστορήματα, βαθιά πολιτικό ως προς τη σύλληψή του και καθηλωτικό ως προς τους χαρακτήρες και τη δράση του, ο μεγάλος Ρώσος μυθιστοριογράφος διαχειρίζεται ζητήματα ηθικής και ιδεολογίας, προκαλώντας τον προβληματισμό με υψηλή αίσθηση πνευματικότητας.

READ more