Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό! Τη συνόδευσε ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης Φωτογραφίες

Μπορεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχουμε να τη δούμε καιρό σε κάποια δημόσια εμφάνιση, ωστόσο δε ξεχνά την μεγάλη της αγάπη που είναι το θέατρο! Η γνωστή πολιτικός βρέθηκε την Κυριακή στο θέατρο Σταθμός  για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  “Οι Μάρτυρες των Αθηνών”!

Ο γνωστός ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης που βρίσκεται  δίπλα της από την ημέρα που ίδρυσε το κόμμα της και μάλιστα υπήρξε Υπεύθυνος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, συνόδευσε στο θέατρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου και μετά πόζαραν με τους ηθοποιούς στο τέλος της παράστασης

Καραναστάσης-Κωνσταντοπούλου-Καρατζογιάννης-Τζαμαργιάς

Διαμαντής Καραναστάσης-Ζωή Κωνσταντοπούλου-Κατερίνα Γρυλλάκη

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ιστορίες καθημερινών ανθρώπων στη πιο δύσκολη στιγμή της πόλης τους: στην Αθήνα της Κατοχής.

Η ελπίδα, η αγωνία, το γέλιο, τα κλειστά παντζούρια, ο θάνατος, το χαμόγελο, η πείνα κι ο αγώνας για την επιβίωση…

Μια ομάδα ηθοποιών από διαφορετικές σχολές και γενιές (ΡουμπίνηΒασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη, Θεοδώρα Μαστρομηνά, Μάρκος Μπούγιας, Γιώργος Παπαπαύλου, ΜαριέταΣ γουρδαίου, Αθηνά Τσιλύρα και Κατερίνα Φωτιάδη) ζωντανεύουν το εμπνευσμένο από μαρτυρίες της εποχής κείμενο του Μάνου Καρατζογιάννη, ο οποίος μετά το θεατρικό του έργο για τη ζωή της αδικοχαμένης Ελένης Παπαδάκη «Για την Ελένη», καταπιάνεται ξανά με το ελληνικό ιστορικό τραύμα.

Με κύριους άξονες την ατομικότητα και την ενσυναίσθηση οι «Μάρτυρες των Αθηνών» αφηγούνται την προσωπική και τη συλλογική ιστορία ενός ολόκληρου λαού, εβδομηνταπέντε χρόνια μετά την Απελευθέρωση της Αθήνας.

Οι χοροί, τα τραγούδια, τα κεριά, οι αρβύλες, τα γράμματα, τα κατσαρολάκια, η γατούλα Πρινσερούλα και το τύμπανο. Του πολέμου.

Τα παιδικά χρόνια των παππούδων μας ως ρίζα της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας.

Read More

And More