Ζωή Κουρούκλη: Γλίτωσε από το θάνατο την τελευταία στιγμή – Η περιπέτεια με την υγεία της

Μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της είχε λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, η Ζωή Κουρούκλη γνωστή τραγουδίστρια και ξαδέλφη της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η γνωστή τραγουδίστρια, που πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα και παλεύει παλικαρίσια εδώ και αρκετό καιρό πέρασε μια περιπέτεια όταν έγινε ένα λάθος στη συσκευή που της χορηγεί οξυγόνο στο σπίτι της, όπου βρίσκεται σήμερα.

Το λάθος έγινε από τον συντηρητή της εταιρείας, ο οποίος δεν είχε σφίξει καλά μια βαλβίδα στο κύπελλο του νερού. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εφημερίδα, η κόρη της Ίρις Καλφοπούλου, η μητέρα της και διάσημη τραγουδίστρια έπαθε υποξαιμία, δεν έτρωγε, είχε παραισθήσεις και την περίμεναν… να πεθάνει!

“Περάσαμε μία πολύ άσχημη εβδομάδα, πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα. Ήρθαν τη Δευτέρα από την εταιρεία που μας χορηγεί το μηχάνημα οξυγόνου της μαμάς για σέρβις. Άλλαξαν το κύπελλο, το οποίο βρίσκεται πάνω στο μηχάνημα και σε αυτό και μπαίνει το νερό. Όμως, ο αρμόδιος υπάλληλος που μας επισκέφτηκε δεν είχε σφίξει όπως έπρεπε μια βαλβίδα, με αποτέλεσμα το μηχάνημα να μην τροφοδοτεί οξυγόνο και η μαμά να κινδυνεύσει να πεθάνει, και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο, όπως είναι η έλλειψη οξυγόνου!”, εξηγεί η κόρη της, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμη το σοκ της ιδέας να χάσει την αγαπημένη της μητέρα.

Read More

And More