Ζωή Κουρούκλη: Η συναυλία που θα γινόταν για να τιμήσει την πορεία της στην μουσική – Τα συγκινητικά λόγια από την Ηρώ

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος με την απώλεια της Ζωής Κουρούκλη. Η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών, μετά από σύντομη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο. Η ξαδέλφη της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη είχε καρκίνο στον πνεύμονα και πάλευε παλικαρίσια εδώ και αρκετό καιρό και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή, σήμερα Πρωτομαγιά.

Μάλιστα αύριο, Τετάρτη 2 Μαΐου, θα γινόταν μια μεγάλη συναυλία, όπου μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα ένωναν τις φωνές τους για να τιμήσουν την πορεία της Ζωής Κουρούκλη. Η μοναδική συναυλία με τίτλο «Τραγουδάμε για τη Ζωή» θα γινόταν στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι, με σκοπό να θυμίσουν στο κοινό τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας της.

Η γνωστή τραγουδίστρια και καλή της συνάδερφος, Ηρώ Λεχουρίτη, με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της Ζωής Κουρούκλη και για τη συναυλία που δεν πρόλαβε: “Η κυρία Ζωή Κουρούκλη η ευγενέστερη καλλιτέχνης που γνώρισα κι ένας όμορφος άνθρωπος, δεν είναι πια εδώ. Έφυγε αγκαλιά με την άνοιξη. Για μια μόνο μέρα δεν πρόλαβε την συναυλία που θα δίναμε όλοι εμείς οι συνάδελφοι της, προς τιμήν της και μόνο.

Κυρία Κουρούκλη, σας ευχαριστούμε για την υπέροχη φωνή σας την όμορφη παρουσία σας και την υποδειγματική λεπτότητα και ευγένεια σας”.

Δες την ανάρτηση της τραγουδίστριας:

 

Read More

And More