Zωή Λάσκαρη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου! Φωτογραφίες

Tην παράσταση του Γιάννη Μπέζου, “Ένας ήρωας με παντόφλες” απόλαυσε την Παρασκευή το βράδυ η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου Ζωή Λάσκαρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά συνεχάρη τον πρωταγωνιστή, ενώ ενθουσιάστηκε τόσο με την παράσταση που έγραψε την άποψή της και στην προσωπική της σελίδα στο facebook, αποθεώνοντας τον Γιάννη Μπέζο:

” Εξαιρετικός ο Γιάννης Μπέζος (στον ρόλο του στρατηγού Δεκαβάλλα) που στέκεται στο ύψος του ταλέντου του δίχως να αντιγράφει ούτε μια στιγμή τον Βασίλη Λογοθετίδη. Με απόλυτο σεβασμό στο κείμενο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου η παράσταση στο θέατρο Βρετάνια έχει το βασικό συστατικό μιας καλής κωμωδίας: μια άψογη διανομή ηθοποιών που προσφέρουν γέλιο χωρίς καραγκιοζιλίκια και απομιμήσεις, αποδίδοντας λιτά το πνεύμα των συγγραφέων, την εποχή που διαδραματίζεται το έργο και τα συγκινησιακά διαχρονικά μηνύματα περί πατρίδος. Εμπνευσμένα κοστούμια και σκηνικά του μεγάλου Γιώργου Πάτσα, για ακόμα μια φορά. Η Δάφνη Λαμπρογιάννη απέδειξε πως δικαίως θεωρείται μια απο τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Η παράσταση της χρονιάς για τους λάτρεις της αυθεντικής κωμωδίας και όχι του υποκριτικού αυτοξεφτελισμού.”


Ντυμένη στα αγαπημένα της λευκά η Ζωή Λάσκαρη, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της

Με τον ηθοποιό Γιάννη Βογιατζή.


Read More

And More