Ζωή Λάσκαρη: Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Ζωή Λάσκαρη: Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο | tlife.gr

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε εντελώς απροσδόκητα από την ζωή. Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το περιοδικό Down Town φιλοξενεί ιστορίες για την Ζωή Λάσκαρη, όπου έχουν καταγραφεί σε εφημερίδες της εποχής και κάποιες από αυτές έμειναν κατά κάποιον τρόπο κρυφές, με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατό της. Μία από αυτές τις ιστορίες είναι ο γάμος της Ζωής με τον καταξιωμένο ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο και γιατί ποτέ δεν έχουμε δει φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, δεν έχει δημοσιευτεί ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο της Ζωής με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει. Παντρεύτηκαν στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου, χωρίς φωτογράφους και χωρίς ρεπόρτερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εποχής, παρόντες ήταν μόνο ο αδερφός και η μητέρα του Λυκουρέζου και από την πλευρά της Ζωής, μόνο η κόρη της Μάρθα. Ήταν επιλογή τους να μην φωτογραφήσουν τίποτα από εκείνη την μέρα.

READ more