«Ζωή μου»: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς…

«Ζωή μου»: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς… | tlife.gr
Η Δήμητρα γλιτώνει από τη φωτιά και, λιποθυμώντας, βλέπει μέσα στις φλόγες τον Αγη. Νομίζει ότι είναι νεκρή. Ο πανικός από τον κίνδυνο, την κάνει να καταλάβει πόσο καταλυτικά έχει αλλάξει και πόσο έχει αγαπήσει τη Ζωή που στην κυριολεξία έχει γίνει η ζωή της.

Ο Πάνος δίνει διαταγή και συντονίζει διαφορετικές ομάδες έτσι ώστε να γίνουν συγχρονισμένες συλλήψεις. Βρίσκουν τον Ηλία νεκρό στο γραφείο του. Ο δαιμόνιος Δρούσης έκλεισε την αυλαία της ζωής του με μια αυτοκτονία. Την ίδια στιγμή εισβάλλουν στο σπίτι της Νίνας και τη συλλαμβάνουν με την κατηγορία ότι είναι ο «τραγικός βαρόνος των ναρκωτικών», Λούπο.

Συγχρόνως στο σπίτι του Αντώνη και ενώ εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τον έρωτά του για την Αννίτα, σπάνε την πόρτα και συλλαμβάνουν την Αννίτα μπροστά στα μάτια του. Εκείνος ανακαλύπτει, έκπληκτος, ότι τόσο καιρό ήταν ερωτευμένος με τη δολοφόνο του παιδιού του… του Λούπο. Η μοίρα για άλλη μια φορά έπαιξε μαζί του και πλέον ο Αντώνης μένει πραγματικά μόνος και απελπισμένος.

Ο Αγης πάει στο νοσοκομείο με σκοπό να διεκδικήσει τη Δήμητρα και έξω από το δωμάτιο ακούει τον γιατρό να ανακοινώνει στον Κώστα ότι η γυναίκα του είναι έγκυος. Ο Αγης καταρρέει.
Εν τω μεταξύ ο Γιάννης μαθαίνει ότι η Μάνια ελευθέρωσε τη Σούλα. Αμέσως μετά ενημερώνεται ότι βρέθηκε το πτώμα της μαστροπού έξω από ένα εγκαταλελειμμένο ορφανοτροφείο. Κάνει τον συνειρμό στο μυαλό του και είναι σίγουρος για το ποιος είναι ο δολοφόνος. Ξεκινάει, γεμάτος οργή, ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει τη Μάνια, αλλά εκείνη έχει ήδη καταφέρει να φύγει από το νησί.
Ο Φώτης πάει στη φυλακή και αντιμετωπίζει τη Νίνα. Μαθαίνει ότι εκείνη σκότωσε τον Κοπέογλου. Αμέσως μετά πηγαίνει στον Θέμη με σκοπό να του πει όλη την αλήθεια και να διεκδικήσει το δικαίωμά του ως πατέρας. Ο Αντώνης βρίσκει ένα γράμμα από τη Μάνια, που του αποκαλύπτει ότι η Πάολα είναι έγκυος, ενώ του αφήνει και τη διεύθυνσή της.
Οταν ο Φώτης πάει στον Θέμη τον βλέπει πάλι με τον Αγη και καταλαβαίνει ότι ο Αγης τα έκανε όλα αυτά για να κλέψει τα λεφτά των «7» και να γίνει ο καινούργιος Λούπο με τη βοήθεια του αδελφού του που τον χρησιμοποιεί. Ο Αγης του επιτίθεται με το όπλο και ο Φώτης πέφτει κάτω χτυπημένος. Ο Θέμης βρίσκεται σε δίλημμα όταν του αποκαλύπτει ότι είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Ο Αγης προσπαθεί να τον πνίξει, ενώ ο Θέμης πρέπει να πάρει μια απόφαση. Αρπάζει το όπλο και πυροβολεί τον Αγη. Πατέρας και γιος «καθαρίζουν» τον χώρο με τη βοήθεια των αδελφών και φεύγουν για την Κούβα. Τέλος, ο Πάνος παραιτείται από τη CIA και πηγαίνει να βρει τη Λένα. Γονατίζει, της κάνει πρόταση γάμου και τη ρωτάει αν θέλει να γίνει η ζωή του…

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα συνέρχεται και ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον Αγη. Νομίζει ότι τρελάθηκε. Ο άνθρωπος που τόσο αγάπησε και συγχρόνως την πρόδωσε ήταν μπροστά της ολοζώντανος. Ο Αγης τη διεκδικεί και ακούει τη «γυναίκα του» να λέει ξεκάθαρα ότι ανήκει στον Κώστα.

READ more