Ζωή Παπαδοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της – «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία»

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση της κόρης της έκανε το πρωί της Παρασκευής 4/11 μέσα από το μαιευτήριο στο “Πρωινό μας” η Ζωή Παπαδοπούλου έχοντας συνεχώς δίπλα της τον σύζυγό της Θοδωρή Πλεμμένο.

Η τραγουδίστρια, η οποία γέννησε το πρώτο της παιδί την περασμένη Τρίτη 1/11 ανέφερε πως τα συναισθήματα που νιώθει είναι πρωτόγνωρα και δεν μπορεί να τα περιγράψει, με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους δυο μας. Είναι τεράστια ευτυχία, Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Επίσης παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το περιβάλλον. Η γιατρός μας. Το πόσο μας βοήθησε, πόσο ήταν δίπλα μας από την αρχή. Βοηθάει το οικογενειακό κλίμα ειδικότερα στην ψυχολογία μιας γυναίκας που το βιώνει πιο έντονα. Να νιώσει λίγο πιο χαλαρά

Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μας όταν πήραμε την κόρη μας αγκαλιά. Κλάμα φουλ. Το κλάμα τώρα πια είναι καθημερινό. Είναι σαν να ξεκίνησε μια καινούργια ζωή» ανέφερε η Ζωή Παπαδοπούλου στον ΣΚΑΪ.

Δες παρακάτω όλα όσα εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά:

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος αλλά και για τις δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης που είχε στο παρελθόν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164