Η Ζωή Παπαδοπούλου παντρεύεται τον αγαπημένο της!

Η Ζωή Παπαδοπούλου παντρεύεται τον αγαπημένο της! | tlife.gr

Η Ζωή Παπαδοπούλου αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της! Παράλληλα, όμως, με την επαγγελματική επιτυχία, η νεαρή ερμηνεύτρια βιώνει και την προσωπική ευτυχία, στο πλευρό του συντρόφου της, Θοδωρή Πλεμμένου. Η Ζωή και ο Θοδωρής είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και full in love! Το ζευγάρι περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, γεμάτη έρωτα και μοναδικές στιγμές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, η Ζωή Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Θοδωρή και φυσικά ανυπομονεί για εκείνη τη στιγμή.

«Θα γίνει σύντομα ο γάμος! Ετοιμάζομαι να παντρευτώ με τον σύντροφό μου, Θοδωρή Πλεμμένο. Είναι βολεϊμπολίστας. Είναι κολλητοί με τον Κώστα Καραφώτη, έτσι τον γνώρισα. Όταν συναντάς το άλλο σου μισό, είναι ωραίο πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Θα σας παντρέψει ο Κώστας Καραφώτης;

Ευτυχώς, έχουμε καλούς και αγαπημένους φίλους που θα ήθελαν να μας παντρέψουν. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι κουμπάροι.

Θέλεις να κάνεις και παιδάκι άμεσα;

Βέβαια, θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδάκια, οικογένεια. Προέρχομαι από μία πολύ ωραία και δεμένη οικογένεια και θέλω να το ζήσω. Συζητώ με φίλες μου, με τι αδερφές μου, τους κάνω διάφορες ερωτήσεις σε σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά.. Μου λένε ότι είναι τόσο σπουδαίο αυτό, ως πραγματικότητα, που όλα τα άλλα παραμερίζονται μετά ως δυσκολία. Όταν συναντάς τον άνθρωπό σου, όλα γίνονται αυτόματα, φυσικά, υπάρχει ροή, συνεννόηση, κατανόηση, δεν υπάρχουν σύννεφα, κάτι πάει στραβά, κάτι δεν γίνεται, το έχω ζήσει στο παρελθόν. Με τον Θοδωρή είμαστε έναν χρόνο μαζί.

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, τον γνώριζα λόγω του Κώστα Καραφώτη, που είναι κολλητός του. Γνωριστήκαμε μέσα από φιλική παρέα κι αυτό έγινε πριν από κάποια χρόνια. Η σχέση μας προέκυψε πέρυσι. Δεν μιλούσαμε, μόνο αν τύχαινε, δεν ήμασταν φίλοι. Ίσως να βρεθήκαμε και οι δύο την κατάλληλη στιγμή.

READ more