Ζώης Σημαντήρας: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο![pics,vid]

Τα σκαλιά του… δημαρχείου ανέβηκε σήμερα ο Ζώης Σημαντήρας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βίκυ! To ερωτευμένο ζευγάρι θα υποδεχθεί τον… διάδοχο στις αρχές του Αυγούστου αφού η γοητευτική νύφη είναι έγκυος και περιμένει αγοράκι!

Το γνωστό μοντέλο θα παντρευτεί την αγαπημένη του και με πολιτικό γάμο μετά τη γέννηση του γιου τους, μαζί με την βάπτισή του. Ο Ζώης Σημαντήρας είχε περιγράψει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Happy Day πώς του ανακοίνωσε η Βίκυ ότι είναι έγκυος: “Μου είπε ότι είναι έγκυος όσο εγώ ήμουν στην Κρήτη για δουλειά. Μου έστειλε φωτογραφία το τεστ και έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Επειδή το θέλαμε γενικά, το συνειδητοποίησα πάρα πολύ γρήγορα. Το ήθελα πάρα πολύ και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό… Περιμένουμε το αγοράκι μας αρχές Αυγούστου. Νομίζω θα είμαι χαζομπαμπάς. Θα κάνουμε τώρα τον πολιτικό γάμου και μετά μαζί με τον θρησκευτικό θα κάνουμε και τη βάφτιση”

Mε τον φίλο του Βασίλη Σίμο

Ο Ζώης παντρεύτηκε την αγαπημένη του φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι ενώ η νύφη διάλεξε ένα off white φόρεμα με τιράντες!

Read More

And More