Ζουγανέλης για Μπουλά: «Ο Σάκης τώρα παλεύει με το σθένος του! Ισορροπεί πολύ δύσκολα με τη ζωή!» - Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης που βρέθηκε σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη αρκετά συγκινημένος μίλησε για την άσχημη κατάσταση υγείας του φίλου και συναδέλφου του, Σάκη Μπουλά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο Υγεία ακολουθόντας συγκεκριμένη θεραπεία. Στο πλευρό του είναι όλες τις στιγμές οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι, ενώ πολλοί είναι οι συνεργάτες που τον επικέπτονται θέλοντας να μάθουν τα νεότερα από την κατάστασή του, η οποία είναι σοβαρή.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, δήλωσε το μεσημέρι: «Είχαμε και τον Σάκη, έφυγε από το πρόγραμμα να πω τι γίνεται… Με τον Σάκη έχουμε συμβιώσει, πιο πολύ έχω ζήσει με τον Σάκη παρά με τον αδελφό μου, τον Αντώνη. Έγινε αδελφική η σχέση μας. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα πριν από 40 χρόνια που φαίνεται αστείο που το λέω!

Ο Σάκης τώρα παλεύει με το σθένος του! Στη διάρκεια των προβών είδαμε ότι η ενέργεια που κατέθετε δεν του έκανε καλό και τον έριχνε, οπότε είπαμε να σταματήσει. Τώρα ισορροπεί πολύ δύσκολα με τη ζωή… πάρα πολύ δύσκολα, γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους. Το ότι κρύβουμε κάποια πράγματα δεν το καταλαβαίνω ποτέ! Σέβομαι όμως τον αδερφό του, τον Νίκο την κοπέλα του. Είναι σε μια φάση που το παλεύει, δεν τον έχω δει πιο γλυκό.

Γνωρίζει, είναι τρυφερός και πολύ γλυκός! Ξέρεις καμία φορά, η φθορά όταν την βλέπεις στον άλλον ξεχνάς ότι μπορεί να είσαι και εσύ αυτός κάποια στιγμή! Παίρνεις δύναμη από την αδυναμία του άλλου, αποφεύγω να πάω να τον δω! Δεν θέλω να φανώ ισχυρός σε σχέση με κάποιον που δεν είναι. Θέλει να πηγαίνουν οι φίλοι του! Μου λείπει πολύ!», τόνισε…

Δες όσα είπε

READ more