Άφαντη η σύντροφος του δολοφονημένου επιχειρηματία!

Άφαντη η σύντροφος του δολοφονημένου επιχειρηματία! | tlife.gr

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Μίμη Ζουγανέλη, συνεχίζονται. Η αστυνομία ψάχνει τη 35χρονη Πολωνέζα, σύντροφο του επιχειρηματία, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί. Σύμφωνα με την Espresso, η ξανθιά γαλανομάτα καλλονή, είχε φύγει από το νησί για τη χώρα της και θα επέστρεφε λίγες μέρες πριν ή λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία.

Νέα στοιχεία όμως δείχνουν πως η Πολωνέζα είτε δεν έφυγε ποτέ για την πατρίδα της είτε πήγε για πολύ λίγο και βρίσκεται στην Αθήνα. Οπότε οι έρευνες συνεχίζονται στη πρωτεύουσα ενώ τη ψάχνουν σε διάφορα σημεία που είχε κινηθεί. Επίσης εφαρμόστηκε η άρση του τραπεζικού απορρήτου και εξετάζεται αν δέχτηκε κάποιο έμβασμα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ζουγανέλη.

Οι αρχές πιστεύουν πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο ενώ δεν αποκλείεται να υπήρχε και κάποιος τσιλιαδόρος. Ένα ακόμη πολύτιμο στοιχείο ήταν ένα αιματοβαμμένο αποτύπωμα στο σαλόνι του επιχειρηματία, όπου οι δολοφόνοι του έσυραν το πτώμα του. Το αποτύπωμα αυτό δεν ανήκει σε κανέναν σεσημασμένο και τώρα ψάχνουν τους δράστες στο οικείο περιβάλλον του Μίμη Ζουγανέλη.

READ more