Ζόζεφιν: Με τη μητέρα της στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της – «Είμαστε φίλες, τα συζητάμε όλα»

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και ο Κωνσταντίνος Αρκάς συνάντησαν την Josephine στα παρασκήνια του νέου της βίντεο κλιπ, λίγο πριν φύγει για συναυλίες στην Αυστραλία. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τις θυσίες που κάνει για την καριέρα της, για τη σχέση της με τη μητέρα της αλλά και την επιθυμία της να πάει στη Eurovision.

«Η μητέρα μου είναι εδώ και μου δίνει δύναμη. Είμαστε φίλες με τη μητέρα μου και τα συζητάμε όλα. Η συμβουλή της μητέρας μου είναι να είμαι ο εαυτός μου» ανέφερε η Josephine, η οποία αποκάλυψε ότι η μητέρα της βρίσκεται στο πλευρό της στα γυρίσματα του «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την καριέρα της: «Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να αφήσω την Ελλάδα και να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Θα ήθελα να κάνω πράγματα στο εξωτερικό αλλά με την ελληνική βάση. Θα ξανασκεφτόμουν να πάω στη Eurovision. Αν τύχει το σωστό τραγούδι θα ήθελα να εκπροσωπήσω την χώρα μου αλλά και την Κύπρο στην Ευρώπη».

 

«Ο ερωτάς δεν παίζει καθόλου αυτή την περίοδο, έχω άλλες προτεραιότητες. Με φλερτάρουν αλλά μένει πάνω στη σκηνή αυτό», παραδέχθηκε η Josephine.

Read More

And More