Ζωζώ Σαπουντζάκη: Απαστράπτουσα στη σκηνή για τη νέα της παράσταση! [pics]

Ακούραστη και απαστράπτουσα στη σκηνή για μια ακόμη φορά η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Με νάζι, μπρίο και χαμόγελο στα χείλη η διάσημη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιάννη Ζουγανέλη «Happy Birthday Ελλάς» στο θέατρο Αθηνά μας θύμισε αγαπημένες στιγμές του αξέχαστου ελληνικού κινηματογράφου.

Με grande εμφάνιση η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέβηκε στη σκηνή και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υποδέχεται την καλλιτεχνικά ακούραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μια πρωτότυπη, ζωντανή, μουσική παράσταση για το θέατρο “Αθηνά”, μαζί με μια δυνατή ομάδα! Τίτλος της “Happy Birthday ΕΛΛΑΣ”. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας …Ασυναρτησίας!

Η πραγματική ταυτότητα του ‘Έλληνα δοσμένη μέσα από γέλιο, μουσική, χορό, τραγούδι αλλά και… βαθιά ψυχή. Με ήρωες, τους «Ελληναράδες» διακοσίων ολόκληρων ετών, αποκαΐδια μιας εικονικής πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστούν: Άβα Γαλανοπούλου, Γιώργος Χατζής, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ερμόλαος Ματθαίου, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Μπούμπας και η Σοφία Κουρτίδου.

Read More

And More