Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Έκλεισε» τα 87 και δηλώνει: «Μόνο τον κορονοϊό φοβάμαι»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Έκλεισε» τα 87 και δηλώνει: «Μόνο τον κορονοϊό φοβάμαι» | tlife.gr
Με αφορμή τα γενέθλια της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η Φίνος Φιλμ, η εταιρεία που υπέγραψε τις παραγωγές των μεγαλύτερων επιτυχιών του ελληνικού κινηματογράφου, ανάρτησε πριν από λίγες ημέρες ένα βίντεο αφιερωμένο στη «βασίλισσα της νύχτας», αποκαλύπτοντας την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, στις 27 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων της «βασίλισσας της νύχτας», σε ανάρτηση στο Ιnstagram η ελληνική κινηματογραφική εταιρεία ανέφερε με γιορτινή διάθεση: «Το φαινόμενο ‘Ζωζώ’ κλείνει σήμερα τα 87 έτη και εμείς υποκλινόμαστε στην αγάπη της για ζωή. Χρόνια πολλά, Ζωζώ μας!».

Η σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου μιλά για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη αποκλειστικά στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη όχι μόνο για την ηλικία της, αλλά και για τον… κορονοϊό. «Δεν το είδα καν. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου», αναφέρει για την αποκάλυψη της ηλικίας της από τη Φίνος Φιλμ. «Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Ο κόσμος με λατρεύει, τους κάνω πέρα τώρα, γιατί φοβάμαι λόγω κορονοϊού (γέλια)», σχολιάζει.
Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι όπως είμαι. Θα σου απαντήσω με το τραγούδι που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης για μένα: ‘Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα, σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου, τα πλούτη δεν τα απαίτησα, τα ’χα κανονικά μου, γιατί έχει η γόβα μου καημό και η μπότα μου κατατρεγμό, κι από τη μίνι φούστα μου τα πόδια όλα δικά μου».
Όσο για τις εξελίξεις με την πανδημία, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφέρει πως «δύο μήνες ήμουν μέσα. Ολος ο κόσμος φοβάται. Μόνο τον κορονοϊό φοβάμαι. Τίποτα άλλο».

READ more